Άβολο! Η ηθοποιός και η δήλωση της για τον αρραβώνα του πρώην της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άβολο! Η ηθοποιός και η δήλωση της για τον αρραβώνα του πρώην της

Τι είπε η ηθοποιός;

Μόλις εχθές πληροφορηθήκαμε τον αρραβώνα του διάσημου ηθοποιού, έπειτα από μία ανάρτηση στο Instagram account του και ακόμη προσπαθούμε να συνέλθουμε από το σοκ. Έπειτα από επτά μήνες σχέσης περίπου, ο Chris Pratt έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και νεότερη του Katherine Schwarzenegger, και αυτή δεν θα μπορούσε παρά να του πει το μεγάλο «ναι».

Και δεν ήταν μόνο η είδηση του αρραβώνα που μας ξάφνιασε αλλά και η αντίδραση της πρώην συζύγου του στο άκουσμα αυτής. Η Anna Faris ,με την οποία ο Chris χώρισε τον Αύγουστο του 2017, έσπευσε να συγχαρεί τον πρώην σύζυγό της για το νέο κεφάλαιο στη ζωή του με την Katherine.

Η ηθοποιός σχολίασε στη φωτογραφία που ανέβασε ο Chris Pratt στο Instagram account του, γράφοντας ένα πού υποστηρικτικό μήνυμα. «Είμαι πολύ χαρούμενη και για τους δυο σας! Συγχαρητήρια!», έγραψε η Anna κάτω από την ανάρτηση του πρώην της, με τους fans του ζευγαριού να της κάνουν like και να την εξυμνούν, που είναι τόσο υποστηρικτική απέναντι στον πρώην της.

Λίγο άβολο δεν σου φάνηκε όλο αυτό; Στο σημείο αυτό να σου θυμίσουμε πως ο Chris και η Anna έχουν μαζί κι έναν γιο, τον 6χρονο Jack.

Δες στην gallery παρακάτω το σχόλιο της ηθοποιού.