Ακόμα ένα μεγάλο φάουλ στη σχέση Meghan - Kate και φταίει σίγουρα η Markle

Πατούλια Κατερίνα
Ακόμα ένα μεγάλο φάουλ στη σχέση Meghan - Kate και φταίει σίγουρα η Markle

Η Μeghan έπεισε τον Harry να κάνουν κάτι που το λες και απαράδεκτο

Στις 9 Ιανουαρίου η Kate Middleton έσβησε 37 κεράκια στην τούρτα της και γιόρτασε όπως έγινε γνωστό ένα πριβέ πάρτι για λίγους φίλους στο Anmer Hall.

Από τα γενέθλιά της έλειπε τόσο ο πρίγκιπας Harry όσο και η Meghan Markle και όπως αναφέρει πηγή του elle.com, ο λόγος μάλλον δηλώνει πως οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο δούκισσες δεν έχουν καλυτερεύσει, τουναντίον μάλιστα.

Σύμφωνα με πηγή από το παλάτι, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex βρήκαν δύσκολο να μετακινηθούν από το σπίτι τους στο Cotwold μιας και μετά τις γιορτές που πέρασαν στο Sandringham με τη βασίλισσα, αποφάσισαν να ξεκουραστούν.

Οι μεν φιλικά προσκείμενοι στην Meghan ανέφεραν πως η εγκυμονούσα χρησιμοποίησε την κατάστασή της για να πείσει και τον Harry να αποφύγουν το ταξίδι για το πάρτι της Kate αλλά όσοι γνωρίζουν καλά την 37χρονη Markle ανέφεραν πως αν το ήθελε η ίδια θα ταξίδευε από το Oxfordshire για χάρη της συνυφάδας όταν μόλις 2 μέρες αργότερα πραγματοποίησε επίσημες εμφανίσεις και ανακοινώθηκαν και οι τέσσερις οργανισμοί τους οποίους θα πατρονάρει η Meghan μέσα στο 2019.

Πάντως, άλλα δημοσιεύματα στις βρετανικές εφημερίδες αναφέρουν πως ο Harry και η Meghan δεν ήταν προγραμματισμένο να βρεθούν στον εορτασμό των γενεθλίων της Middleton και πως οι δύο γυναίκες μετά το ξεκαθάρισμα στην περίοδο των γιορτών, υποστηρίζουν η μια την άλλη.

Όσο για το πάρτι της Kate, σε αυτό το παρόν έδωσαν κουμπάροι και νονοί των παιδιών της καθώς και φίλες της από το σχολείο.