Η Kate Middleton σε νέα καθήκοντα. Μάντεψε τι ετοιμάζεται να κάνει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kate Middleton σε νέα καθήκοντα. Μάντεψε τι ετοιμάζεται να κάνει

Θα εντυπωσιαστείς

Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και τους εορτασμούς των γενεθλίων της, η Kate Middleton επέστρεψε στις αρμοδιότητες και τα καθήκοντά της, τα οποία όμως δεν περιορίζονται μόνο στις μητρικές υποχρεώσεις της. Η Δούκισσα του Cambridge ετοιμάζεται να κάνει ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα (ίσως και επαγγελματικό), και πάμε στοίχημα πως δεν το είχες φανταστεί.

Η ανακοίνωση για τα νέα καθήκοντα της Kate έγινε εχθές, όταν η 37χρονη Δούκισσα επισκέφθηκε τον κοινοτικό κήπο του Islington στο βόρειο Λονδίνο, μία επίσκεψη που σηματοδότησε και την πρώτη της βασιλική υποχρέωση για το 2019. Η Kate Middleton θα σχεδιάσει έναν κήπο για το παγκοσμίου φήμης show, Chelsea Flower και όλοι έχουν ενθουσιαστεί.

Το Chelsea show είναι ένα από τα πιο γνωστά φεστιβάλ λουλουδιών και υποστηρίζεται από την βασιλική οικογένεια αρκετά χρόνια τώρα. Σκοπός της ανάμειξης της Kate είναι να ενθαρρύνει τα παιδιά και τις οικογένειες τους να αγκαλιάσουν τη φύση μέσα από τον κήπο της, ο οποίος θα σχεδιαστεί ως δάσος, με άγρια φυτά και φυσικά υλικά.

Η 37χρονη δουλεύει πάνω σε αυτό το project τους τελευταίους τρεις μήνες και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι και τον Μάιο που είναι το show. Ο κήπος της δούκισσας ονομάζεται «RHS Back to Nature Garden» και σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τους βραβευμένους τοπικούς αρχιτέκτονες Andree Davies και Adam White, από τους Davies White Landscape Architects.

Το μόνο που μένει πια είναι να κάνουμε υπομονή μέχρι τον Μάιο και να δούμε το έργο της Δούκισσας του Cambridge.