Η Meghan Markle αποφεύγει το νοσοκομείο που γέννησε η Kate για έναν λόγο που δεν φαντάζεσαι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle αποφεύγει το νοσοκομείο που γέννησε η Kate για έναν λόγο που δεν φαντάζεσαι

Η δήλωση της Δούκισσας μας έκανε να απορήσουμε

Σου έχουμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενο κείμενό μας, πως η Meghan Markle σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα γεννήσει στο Lindo Wing στο νοσοκομείο St. Mary’s, καθώς μέχρι τον Απρίλιο που θα φέρει στον κόσμο το παιδάκι της, εκείνη και ο Harry θα έχουν μετακομίσει ήδη στο σπίτι τους στο Frogmore, που είναι αρκετά μακριά.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες πηγής μέσα από το παλάτι, δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που η Δούκισσα του Sussex θέλει να αποφύγει να γεννήσει στο St. Mary’s. Όπως αναφέρει η πηγή, η Meghan Markle δεν θέλει να κάνει τίποτα που να σχετίζεται με την Kate Middleton ή που να έχει ήδη κάνει.

Η The Sun λοιπόν κυκλοφόρησε πως η Δούκισσα του Sussex θέλει να γεννήσει το μωρό της στο Frimley Park του Surrey αντί για την μαιευτική πτέρυγα του St. Mary’s, όπου η Kate Middleton γέννησε τα τρία της παιδιά. Τα δημοσιεύματα ακολουθούν τις αναφορές, πως η Meghan στέφθηκε από το προσωπικό «Duchess Difficult» (aka Δούκισσα της Δυσκολίας) και έχει συγκρουστεί με τη Δούκισσα του Cambridge, σε πολλές περιπτώσεις.

Μένει πλέον να δούμε αν όλο αυτό ισχύει και αν θα πραγματοποιηθεί, μιας και το Παλάτι δεν θέλησε να σχολιάσει.