Ποιος θέλει να κάνει κακό στην Kate Middleton;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποιος θέλει να κάνει κακό στην Kate Middleton;

Η ζωή της Δούκισσας σε κίνδυνο;

Μετά το τροχαίο ατύχημα του πρίγκιπα Φίλιππου ένα ακόμη δημοσίευμα έρχεται να αναστατώσει τη ζωή των royals και συγκεκριμένα την Kate Middleton και την οικογένειά της. Κάποιοι θέλουν να κάνουν κακό στη Δούκισσα του Cambridge, κι έχουν βρει και πώς θα το κάνουν.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα Daily Star τρομοκράτες φανατικοί θέλουν να σκοτώσουν την Kate Middleton, δηλητηριάζοντας το φαγητό που αγοράζει από το supermarket. «Ξέρουμε τι τρώει….δηλητηριάστε το», έγραφε η λεζάντα πάνω από μια φωτογραφία της Δούκισσας που την έδειχνε με ένα καλαθάκι για τα ψώνια.

Έχουν γίνει επίσης γνωστά και τα supermarket που ψωνίζει η Kate Middleton. Μια πηγή ασφαλείας είπε στην εφημερίδα πως οι απειλές έχουν ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψιν. «Είναι ένα αηδιαστικό σχέδιο που συμπεριλαμβάνει την Kate και τα μικρά παιδιά της, και σαμποτάρουν την προσπάθεια της να ζήσει μια κανονική ζωή, όπως οποιαδήποτε άλλη μαμά», ανέφερε μια δεύτερη πηγή.

Ελπίζουμε το Παλάτι να λάβει σοβαρά υπόψιν τους αυτά τα δημοσιεύματα και να προστατέψει την Kate Middleton και τα παιδιά της.