Απίστευτες λεπτομέρειες από το τροχαίο του 97χρονου πρίγκιπα Φίλιππου: Γιατί τον κατηγορούν;

Πατούλια Κατερίνα
Απίστευτες λεπτομέρειες από το τροχαίο του 97χρονου πρίγκιπα Φίλιππου: Γιατί τον κατηγορούν;

Τα λάθη του 97χρονου πρίγκιπα

Την περασμένη Πέμπτη έγινε γνωστό το τρακάρισμα που είχε ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο 97χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ στο Norfolk κοντά στην κατοικία της βασιλικής οικογένειας.

Μία από τις γυναίκες που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο το οποίο τράκαρε ο Φίλιππος- ναι, οδηγούσε μόνος του- η 46χρονη Emma Fairweather, μιλά για το τροχαίο και το πώς το βίωσε η ίδια. Η κοπέλα βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού και έσπασε τον καρπό της ενώ η 26χρονη οδηγός του αυτοκινήτου υπέφερε από κοψίματα στα πόδια και ευτυχώς το 9 μηνών μωρό που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα δεν τραυματίστηκε καθόλου.

Σε συνέντευξη στη Sunday Mirror, η συνοδηγός κατηγορεί ευθέως το Φίλιππο και μιλά με σκληρά λόγια:

«Ζούμε από θαύμα και δεν ακούσαμε ούτε μια συγνώμη. Θα ήταν απλό να μας ζητήσει συγνώμη και αντίθετα λάβαμε ένα μήνυμα που δεν έβγαζε νόημα καν. Η βασίλισσα και ο Δούκας του Ενδιβούργου θα ήθελαν να τους θυμάστε, έγραφε έτσι απλά».

Ο εκπρόσωπος από το παλάτι είχε αναφέρει πως έχει ήδη σταλεί μήνυμα συμπαράστασης τόσο στην οδηγό όσο και στην συνεπιβάτιδα.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Φίλιππος βρέθηκε και πάλι πίσω από το τιμόνι και μάλιστα οδηγούσε το νέο του αυτοκίνητο χωρίς να φορά ζώνη κοντά στο Sandringham.

Η αστυνομία του Norfolk ανέφερε στο People πως γνωρίζει ότι υπάρχει φωτογραφία του δούκα να οδηγεί χωρίς ζώνη και εκπρόσωπος ανέφερε πως του έχει γίνει ήδη παρατήρηση.

Όσο για τον Φίλιππο, αμέσως μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για καθαρά προληπτικούς λόγους.