Απίστευτο: Πρέπει να δεις το κορμί της διάσημης καλλονής δύο μήνες μετά τη γέννα

Απίστευτο: Πρέπει να δεις το κορμί της διάσημης καλλονής δύο μήνες μετά τη γέννα

Η νέα μαμά εντυπωσιάζει με τη σιλουέτα της

Πρόκειται για μία από τις όμορφες και πληθωρικές γυναίκες που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στη showbiz που, μάλιστα, έχει κερδίσει τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας του πλανήτη. Στην παρούσα φάση, περνάει μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της, αφού μέσα στον Νοέμβριο γέννησε την κόρη της, Genevieve, όπως αποκάλυψε με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τώρα, δύο μήνες μετά, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μία έξοδό της με τον σύντροφό της, Justin Verlander, και το σώμα της να είναι πιο όμορφο από ποτέ.

Ο λόγος για τη διάσημη καλλονή Kate Upton, που εθεάθη να πηγαίνει για γεύμα στο Beverly Hilton Hotel, έχοντας ήδη προλάβει να χάσει πολλά από τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Η όμορφη μαμά δείχνει να είναι σε πολύ καλή φόρμα -διατηρώντας πάντα το φανταστικό juicy κορμί της. Απλή και κομψή, με ένα jean και λευκό top, δίνει την πιο πρακτική πρόταση σε κάθε μαμά που θέλει να φορέσει κάτι άνετο και στιλάτο σε μία χαλαρή έξοδο στην πόλη.

Να σου θυμίσουμε, επίσης, ότι η Kate και ο Justin ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού στις αρχές του 2014, αρραβωνιάστηκαν το 2016 και παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2017 με έναν μαγευτικό γάμο στην Τοσκάνη.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διάβασε επίσης: Charlize Theron-Angelina Jolie: Το άγνωστο… μίσος και η μεγάλη κόντρα των δύο stars