Η πρώτη εμφάνιση της Jennifer Aniston μετά τις φήμες για τον Brad Pitt και τη Charlize Theron

Η πρώτη εμφάνιση της Jennifer Aniston μετά τις φήμες για τον Brad Pitt και τη Charlize Theron

Ή η Blue Monday έχει επηρεάσει τη διάσημη star ή μάλλον δεν της άρεσαν τα νέα

Blue Monday σήμερα και η κακή διάθεση που είθισται να τη συνοδεύει φαίνεται να έχει επηρεάσει την Jennifer Aniston που εθεάθη σε ανάλογο mood στο set για το νέο της τηλεοπτικό σόου «Top of the Morning», με συμπρωταγωνιστές την Reese Witherspoon και τον Steve Carell. Η star, που μετά από 15 χρόνια ξαναέχει μόνιμο ρόλο στην τηλεόραση, φαινόταν προβληματισμένη και κακόκεφη καθώς περίμενε στο ενδιάμεσο των γυρισμάτων, φορώντας ένα κόκκινο shoulderless φόρεμα.

Από το σαββατοκύριακο, βέβαια, έχει συμβεί και κάτι άλλο που εξέπληξε τους λάτρεις της showbiz και του Hollywood, η είδηση ότι ο πρώην της, Brad Pitt, και η Charlize Theron είναι ζευγάρι! Αυτό που δε θα πιστέψεις, όμως, είναι ότι πληροφορίες της Sun θέλουν το ζευγάρι να γνωρίστηκε μέσω του πρώην συζύγου της Charlize, Sean Penn, με τον οποίο χώρισε το 2015. Η σχέση τους ξεκίνησε όντας φιλική αλλά, όπως φαίνεται, τα πράγματα έχουν προχωρήσει, χωρίς ακόμα να έχουν κάνει σχετικό σχόλιο για να το επιβεβαιώσουν.

Μήπως, λοιπόν, αυτό ήταν κάτι που επηρέασε τη Jennifer και δεν είχε τόση όρεξη; Το Σάββατο, πάντως, που ξεκίνησαν να κυκλοφορούν οι φήμες, η Jennifer εθεάθη να επισκέπτεται ένα πολυτελές spa για να χαλαρώσει και να περιποιηθεί τον εαυτό της. Αν προσθέσουμε και τη σημερινή της κακοκεφιά, δε θα ήταν κι απίθανο ο Brad να είναι η αιτία.



Διάβασε επίσης: Charlize Theron-Angelina Jolie: Το άγνωστο… μίσος και η μεγάλη κόντρα των δύο stars