Το συγκινητικό μήνυμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον πατέρα του

Το συγκινητικό μήνυμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον πατέρα του

Ο παρουσιαστής βυθίστηκε στο πένθος, μετά τον χαμό του μπαμπά του.

Ο Δημήτρης Ουγγάρεζος βυθίστηκε στο πένθος με τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα. Εχθές το πρωί έγινε γνωστό το δυσάρεστο αυτό γεγονός ενώ σήμερα δεν πραγματοποιήθηκε καν η ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει ο Δημήτρης μαζί με τον Σταμάτη.

Μεγάλη απώλεια για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: Έχασε τον πατέρα του

Ο παρουσιαστής δεν έχει κάνει ακόμα καμία δήλωση για αυτό που του συμβαίνει αλλά εμείς χαζεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βρήκαμε ένα γλυκό μήνυμα που είχε γράψει για τον μπαμπά του, λίγους μήνες νωρίτερα. Με αφορμή τη γιορτή του πατέρα ο παρουσιαστής είχε καταφέρει να μας συγκινήσει όλους. Και σήμερα διαβάζοντάς το ξανά, μοιάζει ακόμα πιο ωραίο αυτό το μήνυμα και γλυκό.

Δεν έχω ιδέα αν μπορούν οι λέξεις να χωρέσουν όλα εκείνα για τα οποία θέλω να ευχαριστήσω τον καπτα-Γιώργη...ή μάλλον έχω: Δε μπορούν.
Σ ’ευχαριστώ που δεν ήσουν τέλειος. Που έκανες λάθη και με έμαθες πώς είναι να μαθαίνεις απ’τα λάθη σου, να αγαπάς τους ανθρώπους, να εκτιμάς τη γενναιοδωρία και να αντιδράς στην αδικία - ακόμη κι όταν δε αφορά εσένα, αλλά αφορά τον διπλανό σου. Με έκανες άνθρωπο, ίσως όχι τόσο δυνατό, αλλά σίγουρα επίμονο, δίκαιο και δοτικό. Σ’ ευχαριστώ που μου δίδαξες να προχωρώ και να εξελίσσομαι προς το τέλειο, αναγνωρίζοντας πως ο ίδιος δεν είμαι τέλειος. Τελικά, κοίτα που βρήκα λόγια για να σ’ευχαριστήσω, ξέρω όμως ότι μια λέξη αρκούσε: Μπαμπά, ευχαριστώ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr