Brad Pitt – Charlize Theron: Τι συμβαίνει, τελικά, με τη σχέση τους;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Brad Pitt – Charlize Theron: Τι συμβαίνει, τελικά, με τη σχέση τους;

Τι αναφέρουν οι πηγές;

Η είδηση που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας τις τρεις τελευταίες μέρες δεν είναι άλλη από αυτήν που αναφέρει, πως ο Brad Pitt και η Charlize Theron είναι σε σχέση. Και δε θα σου το κρύψουμε πως η είδηση αυτή μας ενθουσίασε και κάπου στο βάθος ελπίζουμε να επιβεβαιωθεί και από τους ίδιους.

Πόσο σοβαρή είναι όμως η σχέση τους, και τι αναφέρουν οι πηγές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού; Αρχικά, σου ξεκαθαρίσαμε πως οι δύο stars γνωρίζονται αρκετά χρόνια, όμως πιο κοντά ήρθαν έπειτα από μία κοινή συνεργασία. Η φωτογράφιση αυτή, στην οποία συμμετείχαν Brad Pitt και Charlize, τους έφερε πιο κοντά, έγιναν πιο καλοί φίλοι, και άρχισαν να επικοινωνούν ακόμη πιο συχνά.

Πηγή, όμως, ανέφερε στο ET πως παρά το γεγονός ότι οι δύο ηθοποιοί διασκεδάζουν ο ένας με την παρέα του άλλου και ταιριάζουν σε πολλά επίπεδα.Κανένας, βέβαια, δεν είναι έτοιμος για μια σοβαρή σχέση αυτήν τη στιγμή. Επομένως, το μόνο που μας μένει είναι μια δήλωση από τους δύο ηθοποιούς για το πώς νιώθουν, και γιατί όχι και μια επιβεβαιώση; Και αυτό να ξέρεις είναι αρκετά σημαντικό και πιθανό να συμβεί μιας και τόσες μέρες κανείς δεν διέψευσε την είδηση.