Ο George Clooney απαντά για πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού από τη σύζυγό του Amal

44 SHARES

Πάλι χωρίζουν;

Το 2018 δεν θα λέγαμε πως ήταν η χρονιά του George και της Amal Clooney, μιας και ουκ ολίγες φορές κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν το διάσημο ζευγάρι να χωρίζει. Και λίγους μήνες πριν τα δίδυμα παιδάκια τους γίνουν δύο ετών κυκλοφορεί και πάλι δημοσίευμα που τους θέλει χωριστά.

Αυτή τη φορά ωστόσο τα πράγματα –σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πάντα- δείχνουν να είναι πιο σοβαρά απ’ ότι συνήθως. Η RadarOnline αναφέρει πως η 40χρονη δικηγόρος έχει πάρει τα παιδιά και έχει φύγει από το σπίτι τους, και προσωρινά μένει στο σπίτι που αγόρασαν πριν λίγο καιρό στη Σαρδηνία. Ο λόγος της φυγής της Amal ήταν ένας καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι (δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία αυτού), με τον George να της στέλνει συνεχώς μηνύματα, παρακαλώντας τη να δει τα παιδιά τους.

«Ο George ήθελε να χαρούν το σπίτι όλοι μαζί, σαν οικογένεια, όμως εκείνη πήρε τα παιδιά και πήγε μόνη της. Αναφέρεται μάλιστα, πως αν εκείνος πάει σε αυτό το σπίτι η Amal θα κοιμηθεί στον ξενώνα», λέει μία πηγή στο RadarOnline.

Ο George Clooney όμως, έκανε αυτό που περιμέναμε καιρό. Διέψευσε όποια φήμη κυκλοφορεί για χωρισμό, μέσα από δηλώσεις που έκανε στο Hollywood Life. Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε κάθετος στις δηλώσεις του, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά, πως η ιστορία είναι κατασκευασμένη.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπος του Clooney ήρθε η ώρα να σταματήσουν τα ψέματα γιατί:

«Ο George είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ»!

Και κάπως έτσι έδωσε τέλος στην παραφιλολογία του χωρισμού. Μέχρι το επόμενο δημοσίευμα λοιπόν, μπορείς να μείνεις ήρεμη γιατί Amal και George είναι στα καλύτερά τους.

44 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ