Happy birthday Stormi! Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες και τα βίντεο της κόρης της Kylie Jenner

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Happy birthday Stormi! Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες και τα βίντεο της κόρης της Kylie Jenner

Έγινε ενός

Ήταν 4 Φεβρουαρίου του 2018, όταν μάθαμε μέσα από το Instagram account με μία μακροσκελή ανάρτηση, πως η Kylie Jenner έγινε μανούλα. Γνωρίζαμε πως είναι έγκυος και ας μην μας αποκάλυψε ποτέ δημόσια την εγκυμοσύνη της. Εκείνη η μέρα ήταν άκρως συγκινητική, αφού μέσα από ένα βίντεο και ένα μίνι γράμμα μοιράστηκε με όλους τους fan της, το πιο όμορφο ταξίδι της.

Σαν εχθές (1η Φεβρουαρίου) η Kylie Jenner έγινε μανούλα για πρώτη φορά και από τότε ζει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της. Η Stormi Jenner Webster έγινε εχθές ενός έτους και η reality star ανέβασε στο Instagram τις πιο γλυκές ευχές της, οι οποίες συνοδευόντουσαν από ένα βίντεο της μικρούλας το οποίο δεν είχαμε δει ξανά, αλλά και μία gallery με φωτογραφίες και βίντεο από τον πρώτο χρόνο ζωής της.


https://www.instagram.com/p/BtWMK4xnjth

«Πώς γίνεται να είμαι τόσο τυχερή να έχω ένα τόσο γλυκό, έξυπνο, χαρούμενο μωρό. Απλά δεν θα μπορούσα να σε ονειρευτώ, Stormi. Θα ήθελα να μπορούσες να παραμείνεις έτσι μικρή για πάντα και να μπορούσα να προστατεύσω αυτό το μεταδοτικό χαμόγελο σου. Ξέρω ότι δεν θα θυμάσαι πολλά για το πρώτο έτος της ζωής σου, αλλά προσεύχομαι ότι ποτέ δεν θα ξεχάσεις να μοιράζεσαι τη χαρά και το γέλιο σου με τον κόσμο. Η αγάπη μου μεγαλώνει για σένα χιλιάδες μίλια το λεπτό. Κάθε μέρα μαζί σου είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Χαρούμενα γενέθλια στον άγγελο μου στη γη», έγραφε στη λεζάντα της, και δεν σου το κρύβουμε συγκινηθήκαμε πολύ.


https://www.instagram.com/p/BtWMZhUH2LX

Δες στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr