Το μυστήριο λύθηκε! Khloe Kardashian και Tristan Thompson είναι μαζί τελικά;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το μυστήριο λύθηκε! Khloe Kardashian και Tristan Thompson είναι μαζί τελικά;

Έχουμε την απάντηση

Αν ακολουθείς την Khloe Kardashian στο Instagram θα έχεις παρακολουθήσει πως τους τελευταίους μήνες τα story που ανεβάζει είναι κάπως αινιγματικά, περίεργα και γενικά μας αφήνουν κάποια ερωτηματικά. Το προτελευταίο που ανέβασε ειδικά με την αδερφή ψυχή, σε συνδυασμό με το ότι έχει καιρό να απαθανατιστεί με τον μπασκετμπολίστα, δημιούργησαν φήμες περί χωρισμού.

Υπάρχει όμως απάντηση για όλα αυτά τα story της reality star και κατ’ επέκταση απάντηση για το αν έχει χωρίσει ή όχι με τον Tristan Thompson. Μια πηγή λοιπόν, που βρίσκεται στο άμεσο κοντινό περιβάλλον της Khloe, αποφάσισε να αποσαφηνίσει το νόημα όλων αυτών των story λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Khloe είναι αποφασισμένη να ζήσει τη ζωή της με τους δικούς της όρους και της αρέσει να μοιράζεται τις σκέψεις και τις ιδέες της με τον κόσμο.

Το να ποστάρει quotes στο Instagram είναι ο δικός της δημιουργικός τρόπος να μιλήσει στον Tristan, στις αδερφές της, στην οικογένειά της και να μάθει όλος ο κόσμος την ίδια στιγμή το πως νιώθει. Μερικοί άνθρωποι έχουν ημερολόγια, η Khloe έχει τα Instagram story». Όσον αφορά λοιπόν στο post της με τις αδερφές ψυχές δεν ήταν κάποιο προμήνυμα χωρισμού, αλλά μοιράστηκε την άποψή της, για το τι ακριβώς σημαίνει αδερφή ψυχή επειδή αυτό το είδος σχέσης νιώθει πως χτίζει με τον Tristan Thompson.

Επομένως, κρατάμε πως οι δύο stars δεν έχουν χωρίσει και απλά έχουν καιρό να απαθανατιστούν μαζί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Μέχρι λοιπόν, κάποιος από τους δύο να αποκαλύψει και να επιβεβαιώσει χωρισμό, Khloe & Tristan είναι μαζί και ευτυχισμένοι με την κόρη τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr