Η Kim Kardashian αντιδρά στα έντονα και επικριτικά σχόλια για την τελευταία της εμφάνιση

Η Kim Kardashian αντιδρά στα έντονα και επικριτικά σχόλια για την τελευταία της εμφάνιση

Και δεν είναι απλά σπυράκια

Θυμάσαι που σου είπαμε για τις φωτογραφίες της Kim Kardashian που κυκλοφόρησαν στο Internet, με την ίδια να έχει εξογκώματα που έμοιαζαν να είναι σπυράκια; Η διάσημη star πήρε τον χρόνο και απάντησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, με ένα σύντομο αλλά απόλυτα κατατοπιστικό σχόλιο που εξηγούσε τι συνέβη.

Παρά το ότι όλοι πίστεψαν ότι η Kim περνάει μία κακή μέρα στο δέρμα της, όπως μπορεί να συμβεί και σε κάθε άλλη γυναίκα, η ίδια αποκάλυψε ότι ο λόγος δεν είναι άλλος από την ψωρίαση.

H εκατομμυριούχα τηλεπερσόνα έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τη δερματική πάθηση που αντιμετωπίζει, ζητώντας, μάλιστα, και τη βοήθεια των followers της στο τι αγωγή γνωρίζουν ότι είναι πιο αποτελεσματική ώστε να τη δοκιμάσει.

Το 2016, μάλιστα, μίλησε για τη φορά που είδε το πρώτο εξάνθημα, λέγοντας: «Φορούσα ένα φόρεμα όλο παγιέτες κι άρχισα να νιώθω μεγάλη φαγούρα. Νόμιζα ότι ήταν απλά ένα εξάνθημα λόγω του υλικού, αλλά, μετά, το εξάνθημα κάλυπτε τα πόδια μου και η μαμά μου μου είπε ‘Νομίζω ότι έχεις ψωρίαση’»