Κρίση στο Survivor 3: Μπαίνουν Διάσημοι στο reality επιβίωσης

Κρίση στο Survivor 3: Μπαίνουν Διάσημοι στο reality επιβίωσης

Τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο;

Μπορεί το Survivor 3 να βρίσκεται περίπου μία εβδομάδα στη ζωή μας – και στους τηλεοπτικούς μας δέκτες- όμως η είσοδος του δεν βρήκε το αντίκρισμα που περίμενε. Ούτε και ο κόσμος όμως είδε αυτό που περίμενε τόσο καιρό με ανυπομονησία. Βλέπεις τα δύο πρώτα χρόνια του reality επιβίωσης είχαν ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού είχες να παρακολουθήσεις μία «μάχη» ανάμεσα σε διάσημους και σε κάποιους ανθρώπους λιγότερο γνωστούς.

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα είχαν προγραμματίσει (και φανταστεί) και τόσο ο Τούρκος παραγωγός, όσο και οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν μια εμφανή δυσαρέσκεια. Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το Survivοr 3 τις πρώτες μέρες προβολής του, απέδειξαν στους υπεύθυνους πως η «κόντρα» Ελλάδα-Τουρκία δεν «έψησε» ιδιαίτερα το ελληνικό κοινό και κάπως έτσι βρίσκονται στην αναζήτηση αλλαγών και λύσεων, προκειμένου να «σώσουν» την κατάσταση.

Πληροφορίες μάλιστα του ethnos.gr αναφέρουν πως ούτε τα νούμερα στο τουρκικό Survivor είναι αυτά που περίμεναν, πράγμα που σημαίνει πως η παραγωγή σκέφτεται τι πρέπει να αλλάξει ριζικά στο reality για να πάρει τα πάνω του. Οι πληροφορίες είναι πολλές, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη.

Για την ώρα το μόνο που έχει ακουστεί είναι πως θα τεθεί σε εφαρμογή το plan Α και θα μπουν στο reality διάσημοι, προκειμένου να σώσουν λίγο την κατάσταση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr