Ο Brad Pitt πήγε στο πάρτι γενεθλίων της Jennifer Aniston κι εμείς «ουρλιάζουμε»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Brad Pitt πήγε στο πάρτι γενεθλίων της Jennifer Aniston κι εμείς «ουρλιάζουμε»

Συνάντηση μεγατόνων

Από τότε που χώρισε η Jennifer Aniston με τον Justin Theroux, όλοι περιμέναμε τη στιγμή που θα γινόταν η επανασύνδεσή της με τον Brad Pitt. Μπορεί τελικά οι δυο τους να μην κατέληξαν μαζί, όμως δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει πως αποτέλεσαν ένα από τα πιο ωραία –και αγαπημένα μας- ζευγάρια του Hollywood. Η επανασύνδεση δεν έγινε και παρά το γεγονός πως πέρασε ένας χρόνος από τον χωρισμό της ηθοποιού, έγινε η πολυπόθητη –έστω- συνάντηση.

Ο 55χρονος ηθοποιός πήγε στο πάρτι γενεθλίων της Jennifer Aniston, κι εμείς απλά «ουρλιάζουμε». Λες αυτή η συνάντηση να έχει κάποιο πιο βαθύ υπόβαθρο και να σημαίνει κάτι διαφορετικό από αυτό που φανταζόμαστε;

Η Jennifer Aniston έγινε 50 ετών και το γιόρτασε παρέα με αγαπημένους φίλους σε ένα πάρτι που έκανε στο Sunset Tower Hotel στο Los Angeles. Ανάμεσα σε αυτούς βρέθηκε και ο Brad Pitt, ο οποίος εμφανίστηκε με ένα μαύρο SUV με φιμέ τζάμια, το οποίο τον άφησε ακριβώς μπροστά από την πόρτα του ξενοδοχείου. Ο φωτογραφικός φακός φυσικά τον απαθανάτισε και εμείς κάπως νιώθουμε που αυτοί οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν μετά από τόσο καιρό.


https://www.instagram.com/p/BtspcjHBJtU

Δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάποια περίπτωση επανασύνδεσης, η συνάντησή τους αυτή όμως είναι η πιο τέλεια είδηση που διαβάσαμε. Το πρώην ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 1998, παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2000 και τον Ιανουάριο του 2005 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Μερικοί από τους υπόλοιπους καλεσμένους που βρέθηκαν στο πάρτι ήταν οι Ellen DeGeneres, Katy Perry, Orlando Bloom, Sandra Bullock, Lisa Kudrow, Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, John Mayer, Robert Downey Jr., Jason Bateman, Barbra Streisand, Diane Keaton, David Arquette, Tom Ford, Rande Gerber, Jennifer Meyer και άλλοι.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr