Δύσκολες στιγμές για τη Reese Witherspoon: Το ατύχημα στα γενέθλια της Aniston

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δύσκολες στιγμές για τη Reese Witherspoon: Το ατύχημα στα γενέθλια της Aniston

Τι συνέβη στην ηθοποιό;

Η Jennifer Aniston γίνεται σήμερα 50 ετών και μέσα στο Σαββατοκύριακο έκανε το πιο τέλειο πάρτι γενεθλίων που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί. Οι καλεσμένοι πολλοί και ανάμεσα σε αυτούς και ο Brad Pitt, ο οποίος παραξένεψε τους πάντες περνώντας την είσοδο του ξενοδοχείου στο οποίο πραγματοποιήθηκε το πάρτι της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο τους χαιρετήθηκαν και αγκαλιάστηκαν, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει αυτό το αποδεικτικό στοιχείο, που πραγματικά θα μας τρελάνει. Στο πάρτι αυτό λοιπόν βρέθηκε και η καλή φίλη της Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, η οποία πέρασε τόσο καλά, που στην πορεία της βγήκε κάπως ξινό.

Η 42χρονη ηθοποιός είχε ένα ατύχημα φεύγοντας από το λαμπερό πάρτι, αφού κατεβαίνοντας τη σκάλα του ξενοδοχείου προς την έξοδο έπεσε σε αυτή. Στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε δείχνει να μην έχει χτυπήσει ή τραυματιστεί, αφού στη συνέχεια σηκώθηκε και περπάτησε κανονικά. Κάτι το κέφι στο οποίο είχε έρθει (μάλλον κατανάλωσε αρκετή ποσότητα αλκοόλ), κάτι τα υπέρ του δέοντος ψηλά παπούτσια που φορούσε, σκόνταψε κι έπεσε, με αποτέλεσμα να γίνει το θέμα της ημέρας.

Το θετικό της υπόθεσης (και αυτό που φαίνεται να ενδιαφέρει και την ίδια) είναι ότι δεν χτύπησε πέφτοντας, ούτε στραμπούλησε κάποιο πόδι. Και ευτυχώς αν μας ρωτάς.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Με πληροφορίες από τη DailyMail