Αυτός ο πασίγνωστος Έλληνας δεν ξέρει ποια είναι η Βίσση κι ο Ρουβάς

Αυτός ο πασίγνωστος Έλληνας δεν ξέρει ποια είναι η Βίσση κι ο Ρουβάς

Oops! Δεν είναι γνωστοί για όλους τελικά

Η Άννα Βίσση κι ο Σάκης Ρουβάς είναι δύο Έλληνες τραγουδιστές που, ανεξάρτητα από το είδος μουσικής που προτιμάς, δε μπορείς να μην τους ξέρεις. Ακόμη κι αν τα πιο ελληνικά τραγούδια δε θες ούτε να τα ακούς, σαν ονόματα τουλάχιστον κάπου θα τους έχει πάρει το αυτί σου. Η’ μήπως όχι;

Πασίγνωστος Έλληνας με λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό και που με τις τελευταίες του επιτυχίες έχει γίνει μία από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσίες του αθλητισμού, δηλώνει ότι δεν τους γνωρίζει.

Ο λόγος για τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον 20χρονο παίχτη του τένις, που έχει καταφέρει να κάνει όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και όλον τον κόσμο να παραληρεί. Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης Καβατζίκης είπε στον αέρα στο «Πρωινό» ότι ο Στέφανος δήλωσε στον Αντώνη Σρόιτερ:

«Ναι, μου στείλανε συγχαρητήρια, αλλά ποιοι είναι αυτοί; Δεν τους ξέρω. Είναι καλοί;»

Να σου θυμίσουμε, επίσης, ότι η Άννα Βίσση έκανε δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν ο Στέφανος έπαιζε στο Australia Open, με μία φωτογραφία του ίδιου και caption: «Oops!!! He did it again…».

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, όμως ο Στέφανος εδώ και πολλά χρόνια μοιράζεται τη ζωή του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και η ενασχόληση με το άθλημα και οι προπονήσεις που κάνει σίγουρα αποτελούν μεγάλο μέρος της καθημερινότητά του. Το να μην ασχολείται ιδιαίτερα με όλους τους τραγουδιστές μας μπορεί και να μην είναι τόσο περίεργο. Τον Ρέμο, πάντως, δήλωσε ότι τον ξέρει.

Δες όλο το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί.