Επανασύνδεση για Theroux-Aniston; Δες τη φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επανασύνδεση για Theroux-Aniston; Δες τη φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός

Αυτό και αν δεν το περιμέναμε

Το ότι τα γενέθλια της Jennifer Aniston θα γινόταν ένα τόσο μεγάλο θέμα συζήτησης ήταν κάτι που δεν περιμέναμε. Βλέπεις δεν είχαμε προβλέψει ούτε το ότι ο Brad Pitt θα πήγαινε στο πάρτι που διοργάνωσε για τα 50α γενέθλιά της, ούτε όμως και αυτό που συνέβη αργότερα.

Και τι είναι αυτό; Ο Justin Theroux ευχήθηκε στην πρώην του Jennifer Aniston χρόνια πολλά, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Instagram account του, στης οποίας τη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά σε αυτή την ατρόμητη γυναίκα. Ατρόμητα αγαπητή, ατρόμητα ευγενική και ατρόμητη αστεία. Σε αγαπώ Β!».

Τώρα τι ακριβώς είναι αυτό «B» δεν γνωρίζουμε, αλλά αν κρίνουμε από τα σχόλια των fan του ηθοποιού, ο Justin μάλλον συνήθιζε να αποκαλεί τη Jennifer Aniston «baby», με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να πιστεύουν σε μία επανασύνδεση. Εμείς πάντως θεωρούμε πως απλά διατηρούν καλές σχέσεις μεταξύ τους και γι’ αυτό έγινε και όλο αυτό.

Να σου θυμίσουμε εδώ πως σε λίγες ημέρες (15 Φεβρουαρίου) το διάσημο ζευγάρι γιορτάζει επέτειο χωρισμού, αφού επέλεξε να χωρίσει τους δρόμους του έπειτα από δύο χρόνια έγγαμου βίου.

Δες τη φωτογραφία του στη gallery.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr