Η Angelina Jolie δηλώνει σοκαρισμένη με την απόφαση αυτή του Brad Pitt

Η Angelina Jolie δηλώνει σοκαρισμένη με την απόφαση αυτή του Brad Pitt

Αυτό μάλλον δεν το περίμενε από τον πρώην σύζυγό της.

Ακόμα δεν έχει περάσει το σοκ από την είδηση ότι ο Brad Pitt παρευρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων της πρώην του, Jennifer Aniston. Είτε υποστηρίζεις τη Jennifer είτε την Angelina Jolie, τα νέα ήρθαν από το πουθενά και για εσένα που, από το 2005 που χώρισαν, δε θα περίμενες ότι 14 χρόνια μετά θα ξαναβρίσκονταν και ειδικά σε μία τέτοια περίσταση. Κι όμως, όχι απλά έγινε αλλά, όπως όλα δείχνουν, υπάρχει παρασκήνιο πίσω αυτό.

Μέχρι τώρα δεν είχαμε ιδέα σχετικά με το ποια ήταν η αντίδραση της Angelina, όμως, δημοσίευμα του Hollywood Life έρχεται να ρίξει φως στην υπόθεση. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτό, η Angie δε γνώριζε ότι ο πρώην άντρας της είχε έρθει πιο κοντά με τη Jennifer και ότι θα ήταν, μάλιστα, και στο πάρτι της. Πηγή κοντινή στη 43χρονη ηθοποιό αναφέρει:

«Η Angelina είναι σοκαρισμένη που ο Brad πήγε στο πάρτι γενεθλίων της Jennifer. Ήξερε ότι ξαναείχαν επαφές, αλλά δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι είχαν ξαναέρθει κοντά. Ξαναφέρνει στην επιφάνεια πολλά σκληρά συναισθήματα για την Angelina αλλά δεν το παρασκέφτεται. Όσο δύσκολο κι αν είναι για εκείνη να ξέρει ότι ο Brad και η Jennifer κάνουν παρέα, ξέρει ότι δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να κάνει για αυτό κι επιλέγει να μην εστιάζει την ενέργειά της εκεί»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr