Έγκυος στα 45 της η Heidi Klum;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος στα 45 της η Heidi Klum;

Είναι αυτή η είδηση της ημέρας;

Τα φετινά Χριστούγεννα δεν ήταν σαν όλα τα άλλα, μιας και λίγο πριν εκπνεύσει ο χρόνος και αφού είχαμε ήδη κάνει την ανασκόπηση της χρονιάς, μάθαμε όχι για έναν, αλλά για δύο αρραβώνες/γάμους που μας εξέπληξαν. Μετά το μυστικό γάμο της Miley Cyrus, και η Heidi Klum με τον Tom Kaulitz ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους μέσα από τα social media.

Ο νεαρός τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Heidi αφήνοντας μας πραγματικά άφωνες. Τώρα σχεδόν δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους, κυκλοφορεί νέο δημοσίευμα που θέλει την 45χρονη καλλονή να είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Οι δυο τους ανυπομονούν για το γάμο τους, ο οποίος θα γίνει μέσα στη χρονιά που διανύουμε, ενώ απ’ ό,τι φαίνεται θα γίνουν και γονείς σύντομα. Ο σχεδιαστής μόδας Wolfgang Joop, συζητούσε με το τηλεοπτικό κανάλι RTL, όταν από λάθος του ξέφυγε η είδηση της εγκυμοσύνης. Ωστόσο τόσο ο Tom, όσο και η Heidi Klum δεν έχουν επιβεβαιώσει (ούτε όμως και διαψεύσει) τις φήμες.

Να σου θυμίσουμε πως η Heidi έχει 4 ακόμη παιδιά από τον γάμο της με τον Seal, τη Leni (14 ετών) τον Henry 12(ετών) τον Johan (11) και την 8χρονη Lou. Το περιοδικό Hello! επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο της Heidi και πλέον αναμένουμε τις απαντήσεις.