Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Meghan Markle που λίγοι παρατήρησαν

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Meghan Markle που λίγοι παρατήρησαν

Τι διαφορετικό είχε η Δούκισσα;

Η εγκυμοσύνη της Dutchess Meghan Markle προχωράει μια χαρά, όλα πηγαίνουν κατ’ ευχήν και οι εμφανίσεις της είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Βέβαια, δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή της, μιας και δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που ο πατέρας της Thomas Markle έδωσε στη δημοσιότητα κομμάτια από το γράμμα που του έστειλε η κόρη του το καλοκαίρι, λίγο μετά τον παραμυθένιο της γάμο.

Μπορεί να έγραφε λοιπόν στον πατέρα της ότι της ράγισε την καρδιά, στη χθεσινή της όμως εμφάνιση, δεν είδαμε μία εύθραυστη και πληγωμένη γυναίκα. Για να είμαστε ακριβείς, είδαμε μία λευκή οπτασία, η οποία σύμφωνα με τους πιο παρατηρητικούς είχε μία ιδιαιτερότητα.

Που λέτε, η Meghan συνόδευσε τον Πρίγκιπα Harry στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, όπου και παρακολούθησαν παράσταση σχετικά με τον Charles Darwin. Η συγκεκριμένη ήταν η πρώτη εμφάνιση της Meghan μετά το σκηνικό με τον πατέρα της και δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι η ίδια προσπάθησε να δείχνει πιο δυναμική και σίγουρη.

Δεν άγγιξε την κοιλιά της-πράγμα που συνηθίζει πολύ- αλλά ούτε και τον Πρίγκιπα, σε μία προσπάθεια να αποδείξει ότι δεν… λυγίζει τόσο εύκολα. Κάτι που έγινε φανερό μιας και εμφανίστηκε πιο δυναμική από ποτέ!

Εύγε Meghan.

Δες την παρακάτω Gallery: