Ο Στέφανος Τσιτσιπάς περιγράφει με δάκρυα στα μάτια την ημέρα που κόντεψε να πεθάνει

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς περιγράφει με δάκρυα στα μάτια την ημέρα που κόντεψε να πεθάνει

Μια συγκλονιστική εμπειρία ζωής περιγράφει ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς που δεν σταματά να μας κάνει περήφανους, έχει το δικό του κανάλι στο Youtube που εκτός από την ζωή του στο γήπεδο του τένις, μιλά και για την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά, ο Στέφανος, αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers του μια συγκλονιστική ιστορία, να μιλήσει για την ημέρα που έπρεπε να πεθάνει.

«Αυτή είναι η ιστορία της ημέρας που παραλίγο να χάσω τη ζωή μου. Ήταν στα μέσα Οκτωβρίου 2016», είπε ο Τσιτσιπάς και ξεκίνησε να περιγράφει το πώς ένα μπάνιο στη θάλασσα της Χερσονήσου της Κρήτης, λίγο έλειψε να του κοστίσει τη δική του αλλά και την ζωή των φίλων του.

Ο Τσιτσιπάς και οι φίλοι του διασώθηκαν από τα μανιασμένα κύματα χάρη στον πατέρα του αθλητή και αφού ξέσπασε σε δάκρυα στην κάμερα, ο Στέφανος ολοκλήρωσε το βίντεο λέγοντας χαρακτηριστικά:



«Αν δεν ήταν αυτός ο ύφαλος σε εκείνο το σημείο δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω. Όταν πάτησα στον ύφαλο ήταν η πρώτη στιγμή μετά από αρκετή ώρα που μπορούσα να πάρω ανάσα.Ο πατέρας μου συνέχισε να ψάχνει και για τον φίλο μου και τον έσωσε και εκείνον. Μας έσωσε όλους και μετά από λίγο καταφέραμε να βγούμε στην ακτή. Θυμάμαι να λέω στον εαυτό μου πως μετά απ’ αυτό δεν μπορείς να νοιώσεις φόβο. Αυτό ήταν το χειρότερο που μπορούσα να πάθω. Με άλλαξε εντελώς ψυχολογικά όλη αυτή η περιπέτεια. Δεν έπρεπε να συμβεί αλλά συνέβη και ευχαριστώ τον Θεό ή όποιον ήταν εκεί τη συγκεκριμένη στιγμή και μας έσωσε, μας έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να ζούμε».