Τα πράγματα ανάμεσα σε Brad Pitt & Jennifer Aniston είναι πιο σοβαρά απ’ όσο πιστεύαμε

Τα πράγματα ανάμεσα σε Brad Pitt & Jennifer Aniston είναι πιο σοβαρά απ’ όσο πιστεύαμε

Πιστεύεις σε κάποια επανασύνδεση;

Μία εβδομάδα συμπληρώνεται από το πάρτι γενεθλίων της Jennifer Aniston και ακόμη υπάρχουν πράγματα που μας απασχολούν. Το κυριότερο από όλα βέβαια είναι ξεκάθαρα η εμφάνιση του Brad Pitt στο πάρτι της. Μπορεί οι πηγές να αναφέρουν πως πήγε απλά για να την υποστηρίξει, εμείς όμως πιστεύουμε πως συμβαίνει κάτι πιο σημαντικό.

Συγκεκριμένα πηγή που βρίσκεται κοντά στον ηθοποιό αναφέρει πως ο Brad χάρηκε πάρα πολύ που είδε και πάλι τη Jennifer Aniston, μίλησαν και πέρασαν χρόνο μαζί στο πάρτι των γενεθλίων της. «Ο ηθοποιός έχει αλλάξει πολύ από τότε που ήταν μαζί, γι’ αυτό και νιώθει τελείως διαφορετικός άνθρωπος. Έχει πολύ αγάπη μέσα του για τη Jennifer και ελπίζει αυτή η συνάντησή τους στο πάρτι της, να ήταν η αρχή ενός πολύ ωραίου ταξιδιού μαζί».

Και όπως καταλαβαίνεις κάπου εδώ έχουμε αρχίσει και «ουρλιάζουμε» ξανά. Μπορεί στις αρχές να μην ήμασταν fan αυτής της επανασύνδεσης, όμως τώρα βλέπουμε πως οι δυο τους πρέπει να είναι μαζί, και ίσως αυτή να ήταν η αφορμή που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά.

Bye Angie!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

DPG Network