Αυτό είναι το μόνο πράγμα για το οποίο μετανιώνει ο Brad Pitt

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό είναι το μόνο πράγμα για το οποίο μετανιώνει ο Brad Pitt

Απίστευτο φαίνεται

Σίγουρα σκέφτεσαι πως αν ο Brad Pitt μπορούσε να γυρίσει πίσω το χρόνο δεν θα χώριζε ποτέ με την Angelina Jolie προκειμένου να μην χάσει την επαφή με τα παιδιά του, αλλά και την ίδια την Angie. Όμως όχι, ο Brad αν γυρνούσε πίσω το χρόνο θα χειριζόταν πολύ διαφορετικά το διαζύγιό του με την Jennifer Aniston.

«Ο Brad Pitt δεν επιθυμεί να μιλήσει για το παρελθόν, όμως θα ήθελε να έχει χειριστεί διαφορετικά το τέλος του γάμου του με τη Jennifer, με πιο προσεγμένο τρόπο», εξηγεί μια πηγή στο νέο τεύχος του Us Weekly. «Ζήτησε τη συγχώρεση της Jennifer Aniston εδώ και πολύ καιρό και εκείνη την έδωσε».

Οι δύο πρώην που ολοκλήρωσαν τον πενταετή γάμο τους τον Οκτώβριο του 2005, επανασυνδέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων της Aniston στο Sunset Tower στο Δυτικό Hollywood το περασμένο Σάββατο (9 Φεβρουαρίου) μαζί με πολλούς άλλους καλεσμένους, όπως ο George Clooney, η Sandra Bullock, η Katy Perry κ.α.

«Ο Μπραντ έδωσε στη Jennifer μια κάρτα και μια αγκαλιά», πρόσθεσε η πηγή, σημειώνοντας ότι πολλοί από τους καλεσμένους «εξεπλάγησαν» που τον είδαν εκεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr