Η αποκάλυψη της Κατερίνας Δαλάκα για τα χρήματα που πήρε για να μπει στο Survivor ξανά

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Δαλάκα για τα χρήματα που πήρε για να μπει στο Survivor ξανά

O φακός του Happy Day εντόπισε την Δαλάκα πριν την αναχώρηση για το Survivor

Μπορεί πριν δύο εβδομάδες η Κατερίνα Δαλάκα να μιλούσε στην κάμερα του Happy Day και να απέκλειε το ενδεχόμενο να ξαναμπεί στο Survivor όμως η αθλήτρια του στίβου, πήρε τελικά την μεγάλη απόφαση και πέταξε για τον Άγιο Δομίνικο.

Η Δαλάκα εντοπίστηκε από τον φακό του Happy Day στο αεροδρόμιο, όπου και αναφέρθηκε στα όσα έχουν ακουστεί για την αμοιβή της για να ξαναμπεί στο ριάλιτι επιβίωσης που φέτος κάνει τα χειρότερα τηλεοπτικά του νούμερα.

Η αθλήτρια δεν έκρυβε την δυσαρέσκειά της όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε αν σταματάει την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς αγώνες και τόνισε:

«Δεν σημαίνει ότι σταματάω την προετοιμασία μου... Δεν παρατάω τον στίβο! Ήταν μια μεγάλη απόφαση και θα την στηρίξω με πράξεις! Έκανα μια επιλογή και θα την στηρίξω. Τα χρήματα που μου δόθηκαν τώρα φυσικά έπαιξαν ρόλο γιατί έχω και μια ζωή έξω από το παιχνίδι», ενώ εξήγησε πως ο Νικόλας Αγόρου που φημολογείται πως θα μπει κι αυτός ξανά στο Survivor, την πήρε να της ευχηθεί καλή επιτυχία χωρίς να της αναφέρει ο,τιδήποτε άλλο.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr