Η Jennifer Lopez έχει μελανιές παντού αλλά ο αγαπημένος της το διασκεδάζει (video)

Πατούλια Κατερίνα
Η Jennifer Lopez έχει μελανιές παντού αλλά ο αγαπημένος της το διασκεδάζει (video)

Μια νέα επαγγελματική καριέρα για την Jennifer Lopez

Θυμάσαι που την προηγούμενη εβδομάδα η Jennifer Lopez ανακοίνωσε στην εκπομπή της Ellen πως θα κάνει κάτι καινούργιο και πρωτότυπο και πως για το λόγο αυτό έκανε δεκαήμερη διατροφή, παύλα, αποχή από τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες;

Ναι, σίγουρα το θυμάσαι! Η 49χρονη λοιπόν JLo, προπονείται σκληρά και μας βάζει όλες κάτω μιας και ξεκινά μια νέα επαγγελματική καριέρα ως στρίπερ!

Μην πάει αμέσως το μυαλό σου στο κακό, γιατί η Lopez θα γίνει στρίπερ για τις ανάγκες της νέας της ταινίας με τίτλο Hustlers.

Η λατίνα σταρ είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή του Jimmy Kimmel πως έχει τοποθετήσει για τις ανάγκες της προπόνησής της έναν στύλο μέσα στο σπίτι της, τον οποίο μπορεί να μεταφέρει και έχει και προπονήτρια που την διδάσκει τεχνικές και κόλπα.

Η προπονήτρια της JLo δεν είναι καμιά τυχαία, μιας και είναι μέλος του Cirque du Soleil ενώ εξαιτίας της σκληρής προπόνησης η Lopez έχει γεμίσει μώλωπες

Ο μόνος γοητευμένος από την νέα ασχολία της Jennifer, είναι ο Alex Rodriguez, ο οποίος μαγνητοσκόπησε τις πρόβες της Jennifer στον στύλο και τις μοιράστηκε με τους φανς του στο Instagram.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr