Σκάνδαλο μεγατόνων: Η κολλητή της Kylie Jenner πιάστηκε στα πράσα με τον Tristan Thompson

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σκάνδαλο μεγατόνων: Η κολλητή της Kylie Jenner πιάστηκε στα πράσα με τον Tristan Thompson

Ο οριστικός χωρισμός

Η Τετάρτη αυτή δεν ξημέρωσε με πολύ καλές διαθέσεις, αφού στο Hollywood επικρατεί ένας αναβρασμός και μία κάποια σύγχυση μετά την δημοσίευση της είδησης πως ο Tristan Thompson πιάστηκε στα πράσα σε τετ-α-τετ με την κολλητή φίλη της Kylie Jenner, Jordyn Woods.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο σου γράψαμε πως ο Tristan απάτησε ξανά τη reality star και μητέρα της κόρης του, Khloe Kardashian, όμως δεν ξέραμε με ποια. Τώρα αυτό έγινε γνωστό και ο χωρισμός του ζευγαριού είναι πιο σίγουρος από ποτέ. Τα μηνύματα της star τις δύο τελευταίες ημέρες στο Instagram ήταν αρκετά ύποπτα και εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωναν τον χωρισμό.

Ο CEO του Hollywood Unlocked, Jason Lee, πόσταρε ένα βίντεο στο Instagram account του site, στο οποίο ισχυριζόταν πως ο Tristan και η Jordyn ήταν όλο το βράδυ μαζί σε ιδιωτικό πάρτι στο σπίτι του στο Los Angeles. Και ενώ στην αρχή δεν επιβεβαίωνε τη είδηση, στη συνέχεια αποκάλυψε πως είναι αλήθεια, γιατί βρέθηκε στο πάρτι κι ένας από τους συντάκτες του site.


https://www.instagram.com/p/BuFI3hdlCto

Επιπλέον ο Tristan πήρε όλα τα κινητά των παρευρισκόμενων προκειμένου να εμποδίσει να βγουν φωτογραφίες, ωστόσο τους άφησε όλους να μείνουν. Επομένως όσοι έφυγαν μετά μίλησαν για όλα όσα είδαν. Η Khloe απάντησε στα σχόλια της ανάρτησης αυτής με κάποια emoji που δείχνουν άνθρωπο να μιλάνε, αφήνοντας τους fans της να αναρωτιούνται αν αυτό σημαίνει πως είναι φήμες ή επιβεβαιώνει πως ο Jason λέει την αλήθεια.

Στα σχόλια απάντησαν επίσης και οι φίλες της Khloe, Malika και Larsa Pippen, ενώ ένα σχόλιο άφησε και ο Tristan, το οποίο έλεγε «Fake news» και το οποίο διέγραψε λίγα δευτερόλεπτα μετά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Jordyn έμεινε σπίτι του ως τις 7 το πρωί και πλέον όλοι στρέφονται για μια δήλωση στην Kylie Jenner. Άλλα σχόλια ανέφεραν: «όπως το περίμενα από τον Tristan, αλλά η Jordyn γιατί;»

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το σχόλιο της Khloe Kardashian σε φωτογραφία της Jordyn, λίγες ώρες προτού ξεσπάσει το σκάνδαλο.


https://www.instagram.com/p/BuFnq2hBTkU



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr