Η Lady Gaga χώρισε οριστικά και οι φήμες για τον έρωτά της με τον Bradley Cooper εντείνονται

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Lady Gaga χώρισε οριστικά και οι φήμες για τον έρωτά της με τον Bradley Cooper εντείνονται

Δεν υπάρχει πια αμφιβολία για το ειδύλλιο Gaga-Cooper

Τους τελευταίους μήνες κυκλοφορεί έντονη φημολογία που θέλει τη Lady Gaga και τον Bradley Cooper να είναι ερωτευμένοι και να υπάρχει ανάμεσά τους μία κρυφή έλξη. Φυσικά, όλα αυτά ξεκίνησαν από την συμμετοχή των δύο stars στην ταινία «A star is born», στην οποία όσοι την έχουν δει αναφέρουν πως η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έχουν φοβερή χημεία μεταξύ τους.

Μάλιστα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μέσα από αυτή τη στήλη διάβασες τον λόγο που όλοι πιστεύουν πως οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι. Μέσα σε αυτούς ήταν και ο «υποτιθέμενος» χωρισμός της Lady Gaga από τον Christian Carino. Μόνο που πλέον ο χωρισμός αυτός δεν είναι πια υπόθεση.

Ο εκπρόσωπος της Lady Gaga επιβεβαίωσε στο Just Jared τον χωρισμό της από τον ατζέντη της CAA το απόγευμα της Τρίτης. Οι φήμες για τον χωρισμό τους ξεκίνησαν πριν από περίπου μία εβδομάδα, όταν η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στα βραβεία Grammy’s χωρίς το μονόπετρο που της είχε πάρει ο –πρώην- καλός της.



Όπως καταλαβαίνεις μετά από αυτή την εξέλιξη η φήμη για τον έρωτα της με τον Bradley Cooper έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και έχουμε αρχίσει να προβληματιζόμαστε. Πιστεύεις κι εσύ πως μπορεί η Lady Gaga να καταλήξει με τον Bradley Cooper;