Γιατί έλειπε η μαμά της Meghan Markle από το baby shower στη Νέα Υόρκη;

Πατούλια Κατερίνα
Γιατί έλειπε η μαμά της Meghan Markle από το baby shower στη Νέα Υόρκη;

Τα σχόλια είναι πολλά για την Meghan και το baby shower

Το μυστικό ταξίδι της Meghan Markle στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσει τον ερχομό του πρώτου της παιδιού παρέα με τις φίλες της, σε ένα baby shower που οργάνωσαν εκείνες, έχει προκαλέσει πληθώρα σχολίων.

Κι ενώ η 37χρονη είχε στο πλευρό της τις κολλητές της, από κοντά της έλειπε η μητέρα της Doria Ragland η οποία όμως ήταν στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η Doria εθεάθη σε γειτονιά του Los Angeles το πρωί της Τρίτης την ημέρα δηλαδή του baby shower.

Η 62χρονη φωτογραφήθηκε με casual look σε βόλτα με το σκύλο της ενώ τσέκαρε πολλές φορές το κινητό της, την ίδια στιγμή που Markle απολάμβανε το πάρτι που διοργάνωσε κυρίως η Jessica Mulroney και η Αbigail Spencer.

Εν τω μεταξύ, τα σχόλια κάτω από την πρόσφατη εμφάνιση του πρίγκιπα Harry στο λογαριασμό Instagram του παλατιού, έχουν επικεντρωθεί σε ύβρεις κατά της Markle που ταξίδεψε τόσο μακριά ενώ είναι έτοιμη να γεννήσει αλλά και που δεν φρόντισε να έχει κοντά της την μητέρα της.

Πάντως, όπως φαίνεται, ήταν επιλογή της ίδιας της μαμάς της Markle να την αφήσει να χαλαρώσει παρέα με τις 15 κολλητές της, μιας και η ίδια θα είναι στο πλευρό της αμέσως μόλις γεννήσει.