Η πρώτη αντίδραση της Khloe στο σκάνδαλο απιστία του Tristan με την κολλητή της αδερφής της

Πατούλια Κατερίνα
Η πρώτη αντίδραση της Khloe στο σκάνδαλο απιστία του Tristan με την κολλητή της αδερφής της

Η Khloe αντέδρασε όπως μόνο εκείνη ξέρει

Τα νέα για το σκάνδαλο απιστίας του Tristan Thompson με την Jordyn Woods, την κολλητή της Kylie Jenner βρήκαν την Khloe Kardashian σε απόλυτη σιωπή στο Instagram κάτι που η 34χρονη δεν μας συνήθιζε τελευταία.

Και μπορεί η ίδια να μην μίλησε ακόμα αλλά έχουμε την πρώτη γραπτή αντίδρασή της στο νέο σκάνδαλο απιστίας του πατέρα του παιδιού της. Η κολλητή της Khloe, Malika Haqq

Το σχόλιο της Haqq έγινε κάτω από φωτογραφία της Stormi στο προφίλ της Kylie στο Instagram που έγραφε: Η Stormi είναι στο Calabasas και περιμένει την Jordyn να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι της Kylie.

Η κολλητή της Khloe έγραψε χαρακτηριστικά

«These h— ain’t loyal», δηλαδή αυτές οι π*** δεν είναι πιστές με το καρφί να πηγαίνει απευθείας στην 21χρονη Jordyn.

Και μπορεί η κολλητή της Khloe να χρησιμοποίησε ένα στίχο από τραγούδι του Chris Brown όμως δεν σταμάτησε εκεί. Η δασκαλεμένη Malika άφησε ένα σχόλιο κάτω από το ποστ του Hollywood Unlocked στο Instagram που αναφερόταν στον χωρισμό της Khloe από τον Tristan γράφοντας: «STRONG FACTS» δηλαδή μεγάλες αλήθειες. Εκεί η Khloe αντέδρασε με 8 φατσούλες και όλοι απορούν τι ακριβώς σημαίνουν οι φατσούλες αυτές. Δες τις παρακάτω και βγάλε τα συμπεράσματά του.