Ρήξη ανάμεσα σε Harry και William; Τα δύο αδέρφια χωρίζουν την περιουσία τους

Ρήξη ανάμεσα σε Harry και William; Τα δύο αδέρφια χωρίζουν την περιουσία τους

Και γίνεται πιο άμεσα απ’ όσο περιμέναμε

Εάν τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν είναι αληθή, τότε έχουμε το τέλος μιας εποχής. Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry χωρίζουν τα βασιλικά τους νοικοκυριά μέσα στις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με την βασιλική ανταποκρίτρια Roya Nikkhah που γράφει για τους Sunday Times. Με την ημερομηνία τοκετού της Meghan Markle να πλησιάζει είναι κατανοητό ότι θα γίνουν κάποιες σημαντικές αλλαγές προτού έρθει στον κόσμο ο διάδοχος του Harry.

Ο Harry και η Meghan έχουν σχεδόν μετακομίσει στο Frogmore Cottage στο Windsor (θα ολοκληρωθεί πριν από τη γέννηση του μωρού) αφήνοντας πίσω τους την κατοικία του Nottingham Cottage στο Kensington. Η αλλαγή του σκηνικού είναι αξιοσημείωτη, ειδικά καθώς η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ξοδεύουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους στο διαμέρισμά τους στο Ανάκτορο του Kensington.

Η Nikkhah αναφέρει ότι οι πρίγκιπες πιθανότατα «θα χωρίσουν επίσημα στους δρόμους τους για να δημιουργήσουν διαφορετικές αρμοδιότητες πριν από τη γέννηση του πρώτου παιδιού του Harry, που θα συμβεί τον Απρίλιο ή τον Μάιο». Η ανταποκρίτρια αποκαλεί επίσης τον «επίσημο διαχωρισμό» ένα απαραίτητο βήμα για τις δύο οικογένειες να προχωρήσουν, ειδικά καθώς οι αδελφοί και οι σύζυγοι τους έχουν πολύ διαφορετικές ευθύνες.

Όπως σημειώνεται στους The Sunday Times, ο διαχωρισμός είναι σημαντικός καθώς τα ζευγάρια προσβλέπουν στο μέλλον. Όταν ο πρίγκιπας Κάρολος πάρει το θρόνο μια μέρα, ο πρίγκιπας William θα αναλάβει τον τίτλο του Πρίγκιπα της Ουαλίας και όλη την πρόσθετη ευθύνη που έχει μαζί του. Αντίθετα, η Meghan και ο Harry δεν θα έχουν τις ίδιες τυπικές ρυθμίσεις με τους Cambridges και είναι «φιλόδοξοι στο να σφυρηλατήσουν και να δημιουργήσουν τα δικά τους μονοπάτια».

Το 2019 δείχνει ήδη μία καλή και μεγάλη χρονιά για τη βασιλική οικογένεια. Το θετικό κι ελπιδοφόρο είναι πως θα δούμε ξανά μαζί τη Fab Four.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr