Khloe Kardashian: Μετά την απιστία ήρθε η επανασύνδεση με τον πρώην;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Khloe Kardashian: Μετά την απιστία ήρθε η επανασύνδεση με τον πρώην;

Εμείς πάντως φωνάζουμε «μακάρι»

Τα τελευταία 24ωρα η Khloe Kardashian είναι άφαντη από το Instagram και κάπως έχουμε αρχίσει να ανησυχούμε. Από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Tristan Thompson την απάτησε (ξανά) με την κολλητή της μικρής της αδερφής, Jordyn Woods, δεν έχει ανεβάσει ούτε ένα story στο account της, ενώ δεν έχουμε ακόμη και την επίσημη αντίδρασή της σε αυτό που συνέβη.

Η μόνη εξέλιξη που έχουμε σχετικά με αυτό το θέμα είναι πως υπήρξε κάποιος που αντέδρασε στην ιστορία της Khloe και που θέλει όσο τίποτα να την προστατέψει και να την κάνει και πάλι να νιώσει ασφάλεια. Ποιος είναι αυτός; Ο λόγος για τον Lamar Odom, ο οποίος από τότε που έμαθε τι συνέβη σκέφτεται πολύ έντονα να την πάρει ένα τηλέφωνο.

Μία πηγή κοντά στον πρώην μπασκετμπολίστα του NBAer, είπε στο Hollywood Life πως: «Του λείπει πολύ η Khloe και ακόμη την αγαπάει. Η καρδιά του της ανήκει και μισεί να βλέπει να την μεταχειρίζονται με αυτόν τον απαίσιο τρόπο. Θέλει μόνο να είναι ευτυχισμένη και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιστρέψει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη της. Την σκέφτεται και θέλει απεγνωσμένα να τη φροντίσει».



Και κάπως έχουμε μείνει άφωνες με όλα αυτά. Λες να έχουμε επανασύνδεση; Ο Lamar Odom πάντα δήλωνε ερωτευμένος μαζί της πάντως. Όσο για την Khloe, έκανε μία εμφάνιση σε event στο Los Angeles, χωρίς να σχολιάσει απολύτως τίποτα για το συμβάν. Δείχνει αρκετά καταβεβλημένη και κουρασμένη πάντως, να το πούμε αυτό.



Δείτε όλες τις τελευταίες Lamar Odom από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr