MasterChef: Νέα ανατροπή στους κανόνες- Έκπληκτοι οι παίκτες

MasterChef: Νέα ανατροπή στους κανόνες- Έκπληκτοι οι παίκτες

Χαμός στο αποψινό επεισόδιο του Masterchef!

Οι τρεις κριτές στο σημερινό επεισόδιο θα ανακοινώσουν τη νικήτρια ομάδα. Τα στοιχεία παρατίθενται από τον Σωτήρη Κοντζιά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο προκειμένου να δουν και οι δύο ομάδες τι συνέβη στην ομαδική δοκιμασία.

Οι λάθος επιλογές, οι μικρές αστοχίες και οι σημαντικές λεπτομέρειες είναι εκείνες που έκριναν το αποτέλεσμα της δοκιμασίας. Ποια είναι η ομάδα εκείνη που έκανε τη διαφορά και ποια είναι εκείνη που ικανοποίησε γευστικά τους 50 καλεσμένους; Η νικήτρια ομάδα με οδηγό τον Γιάννη Αποστολάκη θα βρεθεί σε ένα υπέροχο χώρο στην καρδιά της Αθήνας και θα απολαύσει ένα share styling menu, το οποίο θα είναι βασισμένο σε εξαιρετικά υλικά, τα οποία παράγονται με ηθικές πρακτικές.

Τι θα συμβεί όμως με τα μέλη της ομάδας που έχασε; Στην κουζίνα του MasterChef, οι παίκτες της χαμένης ομάδας θα πρέπει να αγωνιστούν για να πάρουν την πολυπόθητη ασυλία. Πριν όμως συμβεί αυτό έρχεται μία ακόμη ανατροπή. Οι κριτές ανακοινώνουν τις αλλαγές στους κανόνες του διαγωνισμού και οι παίκτες μένουν έκπληκτοι.

Δείτε το τρέιλερ του MasterChef.