Καταρρακωμένη και πληγωμένη: Η Khloe Kardashian έσπασε τη σιωπή της και ιδού τι πόσταρε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Καταρρακωμένη και πληγωμένη: Η Khloe Kardashian έσπασε τη σιωπή της και ιδού τι πόσταρε

Μας «ράγισε» την καρδιά

Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της διανύει τις τελευταίες ημέρες η Khloe Kardashian. Η είδηση πως ο σύντροφός της και πατέρας της κόρης της την απάτησε για δεύτερη φορά, με την κολλητή της αδερφής της Kylie, Jordyn Woods.

Και μπορεί τα τελευταία 24ωρα να την είχαμε χάσει τελείως από τα social media, εχθές όμως έκανε την εμφάνιση της στο Instagram account της και πραγματικά μας ράγισε την καρδιά με όλα αυτά που ανέβασε. Τα stories της αποτελούνταν από τρία quotes τα οποία μας απέδειξαν πως είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Το ένα από αυτά έγραφε: «Ο χειρότερος πόνος είναι να πληγώνεσαι από κάποιον στον οποίο προηγουμένως έλεγες τον πόνο σου», ενώ συνέχισε με ένα ακόμη που έγραφε: «Αν σε ρωτήσουν για εμένα, πες τους πως ήταν το μόνο άτομο που με αγάπησε με ειλικρίνεια κι εγώ την πλήγωσα».

Σίγουρα ο πόνος που της προκάλεσε ο Tristan, αλλά και η Jordyn (που την γνωρίζει χρόνια) είναι μεγάλος και έχει πληγωθεί πολύ. Για την ιστορία να σου πούμε πως η Kim έχει ήδη κάνει unfollow στο Instagram και τον Tristan και τη Jordyn, ενώ η Kylie έμαθε για το σκάνδαλο της απιστίας από την παθούσα αδερφή της και όχι από την κολλητή της φίλη.

Δες τις φωτογραφίες της Khloe στη gallery.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr