Το δώρο που έλαβε η Meghan Markle στο baby-shower της και δεν παρατήρησε κανείς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το δώρο που έλαβε η Meghan Markle στο baby-shower της και δεν παρατήρησε κανείς

Και γνωρίζεις πολύ καλά τη σχεδιάστριά του

Η είδηση για το baby shower της Meghan Markle ήταν μία από αυτές που μονοπώλησαν αρκετά τα μέσα ενημέρωσης την εβδομάδα που μας πέρασε. Βλέπεις ήταν κάτι ασυνήθιστο αυτό για την royal family, μιας και όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαμε δει την Kate να κάνει κάτι αντίστοιχο. Το baby shower της Meghan πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη στο The Mark Hotel και το διοργάνωσαν οι κολλητές της φίλες.

Η Δούκισσα του Sussex γιόρτασε τον ερχομό του μωρού της, το οποίο σύμφωνα με τη σακούλα δώρου και το χαρτί περιτυλίγματος της Abigail Spencer φαίνεται να είναι αγόρι. Ωστόσο εκτός από όλα τα δώρα που δέχτηκε για το μωράκι της και τα οποία κράτησε για να τα ανοίξει μαζί με τον Harry μόλις επιστρέψει, δέχτηκε και η ίδια ένα, το οποίο ελάχιστοι παρατήρησαν.

Στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε η Meghan όταν έφευγε από το ξενοδοχείο, φορούσε στο λαιμό της ένα κολιέ, το οποίο έγραφε «mummy», αντί για «mommy» όπως θα ήταν με αμερικάνικη ορθογραφία, το οποίο σχεδίασε η Jennifer Meyer (πρώην σύζυγος του Tobey Maguire). Η ίδια μάλιστα ανέβασε στο account της στο Instagram μια φωτογραφία της Meghan με το κολιέ της, στην οποία έγραψε: «Mummy-to-be, Meghan Markle, glowing in her JM 'mummy' necklace ?✨», (aka η μέλλουσα μαμά Meghan Markle, λάμπει με το JM mummy κολιέ της).


https://www.instagram.com/p/BuKAjLdhhuS

Εσύ είχες παρατηρήσει ότι το φορούσε αυτό;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr