Σταμάτα ό,τι κάνεις: Irina Shayk & Lady Gaga έκαναν κάτι στα Oscars που θα σε ξαφνιάσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σταμάτα ό,τι κάνεις: Irina Shayk & Lady Gaga έκαναν κάτι στα Oscars που θα σε ξαφνιάσει

Ευχάριστα ή δυσάρεστα εσύ θα κρίνεις

Η μεγάλη τελετή των Oscars πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ώρες και σε αυτή δεν έλειψαν οι συγκινητικές στιγμές, οι ανατροπές και οι εκπλήξεις. Μπορεί ο Γιώργος Λάνθιμος να έφυγε μόνο με ένα χρυσό αγαλματίδιο για την ταινία του, αυτό που πήρε η Olivia Colman στην κατηγορία του Α’ γυναικείου ρόλου, η συγκίνηση του και τα δάκρυά του όμως δεν έλειψαν.

Μια ακόμη στιγμή ωστόσο που μας σημάδεψε και μας ξάφνιασε, ήταν αυτή ανάμεσα στην Irina Shayk και τη Lady Gaga. Όχι, δεν πιάστηκαν μαλλί με μαλλί, ούτε τσακώθηκαν που τις έβαλαν να καθίσουν δίπλα δίπλα. Για λίγο ξεχάσαμε τις φήμες πως η τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη με τον ηθοποιό και καρφώσαμε τα μάτια μας στην Irina, η οποία αγκάλιασε τη Lady Gaga για τη νίκη της στο καλύτερο τραγούδι σε ταινία.

Ναι καλά διάβασες, μόλις η Lady Gaga επέστρεψε στη θέση της με το αγαλματίδιο στα χέρια της η Irina Shayk που καθόταν δίπλα της, γύρισε και την αγκάλιασε, δείχνοντας τρομερά ενθουσιασμένη και συγκινημένη. Και οι δύο έλαμπαν μέσα στα μαύρα φορέματά τους με το δικό μας like να πηγαίνει ωστόσο στην άκρως sexy εμφάνιση της Irina Shayk.

https://www.instagram.com/p/BuSnby8BqOb

Περίμενες ποτέ αυτήν τη στιγμή ανάμεσά τους, με όλα αυτά που ακούγονται για την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr