Η κίνηση της πρώην συζύγου του Bradley Cooper «έριξε λάδι στη φωτιά» για τις φήμες με την Gaga

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κίνηση της πρώην συζύγου του Bradley Cooper «έριξε λάδι στη φωτιά» για τις φήμες με την Gaga

Μάλλον δεν τον συμπαθεί και πολύ

Από τότε που κυκλοφόρησε η ταινία «A star is born» (πριν από κάποιους μήνες δηλαδή) και την είδε ο κόσμος, αμέσως άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες περί έρωτα ανάμεσα στον Bradley Cooper και τη Lady Gaga, αγνοώντας τελείως την ύπαρξη της Irina Shayk και της κόρης του ηθοποιού.

Οι φήμες αυτές άρχισαν να εντείνονται πριν από μερικές εβδομάδες, προκάλεσαν μεγάλη περιέργεια όταν ανακοινώθηκε πως η Lady Gaga και ο αρραβωνιαστικός της Christian Carino χώρισαν, και κορυφώθηκαν μετά την ερωτική -αν μη τι άλλο- ερμηνεία των δύο stars στα Oscars πριν από δύο ημέρες. Αν είδες την παράσταση που έδωσαν, τότε ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε.

Όλο αυτό όμως έδωσε το έναυσμα στην πρώην σύζυγό του ηθοποιού, να κάνει κάτι το οποίο έριξε λάδι στη φωτιά. Ο David Spade πόσταρε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την ερμηνεία τους, γράφοντας στη λεζάντα: «Υπάρχει καμία πιθανότητα αυτοί οι δύο να μην συνευρίσκονται ερωτικά;».



Τότε η Jennifer Esposito απάντησε σε αυτό το σχόλιο με ένα μονοσύλλαβο «Ha!», σα να επιβεβαιώνει την ερώτηση του ηθοποιού. Η Jennifer και ο Bradley παντρεύτηκαν το 2007 και χώρισαν μόλις μετά από πέντε μήνες έγγαμου βίου. Σε ένα βιβλίο της η Jennifer πάντως είχε γράψει για τον πρώην της: «Ήταν αστείος, έξυπνος, αλαζονικός και τρομερά χειριστικός. Δεν τον βρήκα κατ 'ανάγκη ελκυστικό, αλλά κατάλαβα ότι θα μπορούσα να απολαύσω την αίσθηση του χιούμορ και της ανοησίας για λίγο. Περνούσαμε καλά, αλλά είχε επίσης μια κακιά, κρύα πλευρά», συμπλήρωσε η Jennifer.

Γενικά δεν μπορείς να πεις πως τον συμπαθεί και πολύ ή τον αγαπάει ακόμη. Μάλλον τον μισεί θα λέγαμε ή τον ζηλεύει.