Δεν μπορεί! Τη δήλωση του Tristan Thompson μόνο αν ήταν αστείο θα την πιστεύαμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν μπορεί! Τη δήλωση του Tristan Thompson μόνο αν ήταν αστείο θα την πιστεύαμε

Δεν μπορεί να το εννοεί

Πριν από μία εβδομάδα έγινε γνωστό το νέο σκάνδαλο απιστίας του Tristan Thompson εις βάρος της Khloe Kardashian. Και όχι με όποια και όποια γυναίκα, αλλά με την κολλητή της μικρότερης αδερφής της, Jordyn Woods. Κι ενώ μέχρι πρότινος ακουγόταν πως δεν έχει τύψεις γι’ αυτό που συνέβη, διαβάζουμε την παρακάτω είδηση και κολλάμε.

Ο Tristan Thompson λέει έκανε ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής του και αυτό ήταν να μπλέξει με την οικογενειακή φίλη της συντρόφου του. Δεν αντιλήφθηκε την επίδραση που θα είχε και τον πόνο που θα προκαλούσε στις αδερφές Kardashian/Jenner και τώρα μετανιώνει.

«Ο μπασκετμπολίστας μετανιώνει πικρά γι΄αυτό που έκανε. Του άρεσε που ήταν μια μικρή οικογένεια με την Khloe και την κόρη τους, του λείπει ήδη πολύ και τώρα αντιλαμβάνεται πόσο κακό έκανε με τη Jordyn. Νιώθει πολύ άσχημα και δεν ξέρει καθόλου τι πρέπει να κάνει για να ζητήσει συγνώμη και να γίνουν όλα όπως πριν», αναφέρει πηγή κοντά στον Tristan στο HollywoodLife.

Καταλαβαίνεις βέβαια πως δεν πιστεύουμε λέξη από όλα αυτά, και αν ισχύουν το ίδιο ελπίζουμε να κάνει αυτήν τη φορά και η Khloe Kardashian. Οποιαδήποτε άλλη κίνηση της θα είναι απαράδεκτη. Όπως και να 'χει η reality star από την άλλη μας δείχνει με τις νέες της φωτογραφίες πως δεν νοιάζεται και πολύ για τον Tristan πια.