Το πρώτο μήνυμα της Lady Gaga μετά τον σάλο για την εμφάνισή της με τον Bradley Cooper

Το πρώτο μήνυμα της Lady Gaga μετά τον σάλο για την εμφάνισή της με τον Bradley Cooper

Πώς απαντάει στους υπαινιγμούς του κόσμου

Η εμφάνιση της Lady Gaga και του Bradley Cooper στα βραβεία Όσκαρ, όπου ερμήνευσαν ένα από τα διασημότερα τραγούδια ταινίας της χρονιάς που μας πέρασε, έκανε ολόκληρο τον πλανήτη να μιλάει για αυτήν. Το πόσο διάχυτη ήταν η χημεία τους επί σκηνής, το πόσος αισθησιασμός και συναίσθημα φαινόταν να υπάρχει, κάποιους τους έφερε μέχρι και σε δύσκολη θέση να το βλέπουν, γνωρίζοντας ότι η σύντροφός του, Irina Shayk, ήταν στο κοινό και παρακολουθούσε.

Πολλοί celebrities, μάλιστα, έσπευσαν να σχολιάσουν την εμφάνισή τους, ενώ κατηγόρησαν τόσο τη Lady Gaga για ανάρμοστη συμπεριφορά όσο και τον Bradley, υπονοώντας ή ακόμη και λέγοντας ξεκάθαρα ότι πιστεύουν πως οι δυο τους έχουν ερωτικές σχέσεις. Μέχρι και η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Jennifer Esposito, πήρε θέση, «ρίχνοντας λάδι στη φωτιά».

Λίγες ώρες αργότερα, η βραβευμένη με Όσκαρ -πλέον- τραγουδίστρια έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία φωτογραφία από την ερμηνεία της με τον Bradley και το εξής κείμενο:

«Τίποτα δε θα μπορούσε να είναι πιο σημαντικό από το να μοιράζομαι αυτήν τη στιγμή στα Όσκαρ με έναν πραγματικό φίλο και ιδιοφυή καλλιτέχνη»

Θυμήσου την εμφάνιση που προκάλεσε αντιδράσεις με το βίντεο που ακολουθεί.