Οι αψυχολόγητες κινήσεις του Tristan Thompson για να συγκινήσει την Khloe Kardashian

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι αψυχολόγητες κινήσεις του Tristan Thompson για να συγκινήσει την Khloe Kardashian

Ή και όχι…

Το 2019 φαίνεται μέχρι στιγμής πως για την Khloe Kardashian δεν είναι ιδιαίτερα καλό. Ό,τι της έκανε το 2018, της έκανε και η νέα χρονιά, και δεν θα λέγαμε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη με την όλη κατάσταση. Τον περασμένο Απρίλιο ο σύντροφός της Tristan Thompson πιάστηκε επ' αυτοφώρω να την απατά, λίγες ημέρες προτού φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Φέτος, κι ενώ τον είχε ήδη συγχωρήσει, ο μπασκετμπολίστας την πλήγωσε ξανά και αυτήν τη φορά με γνωστή της. Με την κολλητή της αδερφής της, Jordyn Woods. Η ίδια βέβαια δήλωσε πως είχε πιεί αρκετά και δεν θυμάται τίποτα σχετικά με το συμβάν, ενώ ο Tristan νιώθει ήδη μετανιωμένος σύμφωνα με πηγές.

Επιπλέον ο μπασκετμπολίστας έκανε like στις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε η Khloe Kardashian στο account της και στις οποίες ήταν super sexy. Αυτό ίσως και να έκανε κάτι στην ψυχολογία της reality star, όμως από το μήνυμα της στο Twitter αντιληφθήκαμε πως καθόλου δεν την ένοιαξε η κίνηση του.

Επομένως, μετά και από το τελευταίο της μήνυμα, ο Tristan έκανε unlike στις φωτογραφίες της. Γενικά δεν τον λες και πολύ φυσιολογικό μετά από όλο αυτό. Για να δούμε όμως, ποια θα είναι η κατάληξη;