Brangelina alert: Ταξίδι έκπληξη για την Angelina Jolie και τον Brad Pitt

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Brangelina alert: Ταξίδι έκπληξη για την Angelina Jolie και τον Brad Pitt

Μας έλουσε κρύος ιδρώτας

Μπορεί το θέμα των ημερών να είναι αδιαμφισβήτητα η Lady Gaga με τον Bradley Cooper και το αν τελικά συμβαίνει κάτι μεταξύ τους, όμως δεν μπορεί να μας περάσει απαρατήρητη και αδιάφορη μια είδηση για την Angelina Jolie και τον Brad Pitt, η οποία αναφέρει πως κανονίζουν μυστικό ταξίδι οι δυο τους.

Καταλαβαίνεις πως νιώσαμε μια σκοτοδίνη, μια ζαλάδα, κάτι. Τι εννοούν θα πάνε ταξίδι μαζί και γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Σύμφωνα με νέες πληροφορίες οι πρώην Brangelina κανονίζουν να πάνε ταξίδι μαζί και μάλιστα κρυφά από όλους. Και όπως αντιλαμβάνεσαι έχουμε κάπως προβληματιστεί.

Η πηγή συνεχίζει βέβαια και αναφέρει και πως το ταξίδι αυτό των δυο τους θα πραγματοποιηθεί, προκειμένου να πάνε σε ένα πιο ήσυχο μέρος έτσι ώστε να ολοκληρώσουν τις τελευταίες διαδικασίες που απαιτούνται για να βγει το διαζύγιό τους. Και θα μας ρωτήσεις εσύ, γιατί να γίνει σε ένα ταξίδι έκπληξη για τους δυο τους αυτό, και όχι σε ένα απλό μέρος ή στο σπίτι τους ή έστω στο γραφείο των δικηγόρων τους. Κι εδώ η πηγή δεν έχει απάντηση.

Πάντως δεν υπάρχει κάποιου είδους επανασύνδεση, γιατί το Gossip Cop έχει διαψεύσει τόσο την είδηση του ταξιδιού, όσο και της γενικότερης και άμεσης συνάντησης μεταξύ τους. Για την ώρα τουλάχιστον. Το διαζύγιο μπορεί να περιμένει... μάλλον.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr