Η Khloe Kardashian κάνει την πρώτη εμφάνιση με την κόρη της, μετά το σκάνδαλο της απιστίας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Khloe Kardashian κάνει την πρώτη εμφάνιση με την κόρη της, μετά το σκάνδαλο της απιστίας

Και δεν έδειχνε ευδιάθετη

Το σκάνδαλο της απιστίας του Tristan Thompson εις βάρος της Khloe Kardashian είναι ένα από τα θέματα της showbiz που απασχόλησε αρκετά τα μέσα. Φαίνεται όμως πως μετά και τη συνέντευξη της Jordyn Woods στη Jada Pinkett Smith, το θέμα έλαβε τέλος (προς το παρόν) με την Khloe να κάνει κι επίσημα unfollow τον άπιστο σύντροφό της από το Instagram.

Η reality star μάλιστα έκανε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, παρέα με την κόρη της True, η οποία σε περίπου έναν μήνα γίνεται ενός έτους. Η 34χρονη star ήταν αρκετά casual ντυμένη, φορούσε μαύρο κολάν με μαύρο μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια, τα οποία είχε συνδυάσει με ένα ροζ παλτό, ενώ στα ροζ ήταν και η μικρούλα της.

Μαμά και κόρη απαθανατίστηκαν να τρώνε μεσημεριανό στο Calabasas της California, με την Khloe ωστόσο να μη δείχνει και πολύ ευδιάθετη που την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός. Έδειχνε αρκετά καταβεβλημένη και κουρασμένη, και ποιος να την κατηγορήσει γι’ αυτό. Τουλάχιστον από εδώ και στο εξής, όπως η ίδια ανέφερε σημασία έχει μόνο η κόρη της και κανένας άλλος.

Επιπλέον σε περίπτωση που δεν το είδες έριξε όλο το φταίξιμο στον Tristan, «δικαιολογώντας» εν μέρει τη Jordyn Woods.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr