Η σοκαριστική λεπτομέρεια για το θάνατο του Luke Perry

Πατούλια Κατερίνα
Η σοκαριστική λεπτομέρεια για το θάνατο του Luke Perry

Αυτό που δεν θέλαμε να πιστέψουμε

Ο αγαπημένος μας Dylan McKay, ο Luke Perry, ο ηθοποιός που λατρέψαμε από την εφηβεία μας ως σήμερα, έφυγε το βράδυ της Δευτέρα από τη ζωή στα 52 του χρόνια και μετά από οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Perry παρέμεινε στο νοσοκομείο για πέντε ημέρες αλλά το People Αμερικής φέρνει στο φως μια σοκαριστική λεπτομέρεια για τον θάνατο του παλαι ποτέ γόη του Beverly Hills 90210 αλλά και του Riverdale.

Σύμφωνα με πηγή του περιοδικού, το εγκεφαλικό ήταν τόσο βαρύ που σκότωσε τον Perry ακαριαία.

«Ποτέ δεν ξύπνησε μετά το εγκεφαλικό. Οι γιατροί τον έθεσαν αυτόματα σε βαθύ κώμα, ουσιαστικά ο Luke έφυγε από τη ζωή την στιγμή που τον χτύπησε το εγκεφαλικό. Είχε φύγει ήδη, μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο».



Ο Perry βρέθηκε στο νοσοκομείο στις 27 Φεβρουαρίου όταν το ασθενοφόρο που έφτασε στο σπίτι του τον βρήκε αναίσθητο και παρέμεινε υπό παρακολούθηση μέχρι και τις 4 Μαρτίου οπότε και καταγράφηκε επίσημα ο θάνατός του.


Στο πλευρό του βρέθηκε η οικογένειά του, τα δύο του παιδιά Jack και Sophie, η οποία μάλιστα επέστρεψε εσπευσμένα από ταξίδι ενός μήνα στην Αφρική, η μητέρα του Ann Bennett, η αρραβωνιαστικιά του Wendy Madison Bauer αλλά και η πρώην σύζυγός του για πάνω από 10 χρόνια Minnie Sharp.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η ζωή του Luke Perry: Από τον Dylan McKay του Beverly Hills μέχρι το Riverdale

Έχεις τα δύο παιδιά του Perry; Δες τα στην παρακάτω gallery.