Ε θα τρελαθούμε! Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε κάτι για πρώτη φορά στη ζωή της

Πατούλια Κατερίνα
Ε θα τρελαθούμε! Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε κάτι για πρώτη φορά στη ζωή της

Ακόμα μία πρώτη φορά για την Ελισάβετ

Στις 21 Απριλίου, η βασίλισσα Ελισάβετ θα γίνει 93 ετών και υπάρχει κάτι που δεν είχε κάνει μέχρι και σήμερα.

Η βασίλισσα βρέθηκε στο Μουσείο Επιστημών στο Λονδίνο και με αφορμή την επίσκεψη της αυτή, δεν αρκέστηκε να δει τους μαθητές που έπαιζαν με ρομπότ ή μάθαιναν την γλώσσα των υπολογιστών, αποφάσισε να μπει η ίδια στο τρυπάκι της τεχνολογίας.

Κάπως έτσι έκανε το πρώτο, μακροσκελές θα σημειώναμε ποστάρισμά της στο Instagram. Η Ελισάβετ επέλεξε το λογαριασμό Instagram The Royal Family κι όχι το λογαριασμό Kensington Royal για να γράψει το πρώτο ever ποστ της.

Στο ποστ η Ελισάβετ αναφέρεται σε μια επιστολή που ανακάλυψε στο μουσείο από τον Charles Babbage το 1843, προς τον προ προ προπάππο της βασίλισσας πρίγκιπα Αλβέρτο.

«Μου φάνηκε πως αρμόζει να δημοσιεύσω αυτό το post στο Instagram από το Μουσείο των Επιστημών, που εδώ και καιρό τιμά την τεχνολογία, τις καινοτομίες και εμπνέει την επόμενη γενιά εφευρετών», αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ το κείμενο καταλήγει με την υπογραφή της, «Elizabeth R.».

Kι αν νομίζεις πως κάνουμε πλάκα, ο ίδιος λογαριασμός μας δημοσίευσε και βίντεο από την στιγμή που η βασίλισσα έκανε το πρώτο της Post.


https://www.instagram.com/p/Butcx0YHlYD