O πρίγκιπας William φτιάχνει τα μαλλιά της Charlotte και μάντεψε από που παίρνει ιδέες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
O πρίγκιπας William φτιάχνει τα μαλλιά της Charlotte και μάντεψε από που παίρνει ιδέες

Ο καλύτερος μπαμπάς ever

Μπορεί να μην ξέρουμε ακόμη πώς θα είναι ο πρίγκιπας Harry ως μπαμπάς, αν όμως μοιάσει στον πρίγκιπα William, τότε πάμε στοίχημα πως θα είναι ο καλύτερος και πιο cool μπαμπάς που έχει υπάρξει. Και σου το λέμε αυτό γιατί εμείς θα θέλαμε πολύ τον William για δικό μας πατέρα, ειδικά αν μας φτιάχνει τα μαλλιά όπως κάνει και στην μικρή του κόρη Charlotte.

Ναι ναι, καλά διάβασες. Ο πρίγκιπας William εκτελεί και χρέη κομμωτή καμιά φορά, αφού του αρέσει πολύ να φροντίζει την κόρη του και να της φτιάχνει τα μαλλιά. Μία την έχει άλλωστε, πώς θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Στο σημείο αυτό ωστόσο θέλουμε να σου πούμε πως ο William δεν ξέρει να φτιάχνει και πολλά. Για την ακρίβεια όπως ο ίδιος ανέφερε ξέρει να φτιάχνει μόνο κοτσίδα.

Σύμφωνα με το People η Kate τον ρώτησε μπροστά σε κάποιον αν έχει επιχειρήσει ποτέ να φτιάξει πλεξούδα, με τον William να απαντάει πως είναι εφιάλτης. Επιπλέον ανέφερε πως ξέρει να φτιάχνει κοτσίδα (όσο και αν η Kate λέει το αντίθετο), απλά δεν έχει πολλά μαλλιά για να εξασκηθεί. Αν αναρωτιέσαι πάντως που βρίσκει την έμπνευση ή και τους τρόπους να φτιάξει τα μαλλιά της κόρης του, εξομολογήθηκε πως βλέπει hair tutorial στο YouTube.

Υπέροχος έτσι;



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr