Τα σχόλια εξαφανίστηκαν από το Instagram της Khloe Kardashian

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τα σχόλια εξαφανίστηκαν από το Instagram της Khloe Kardashian

Και σίγουρα μαντεύεις τον λόγο

Μετά και την τελευταία αποκάλυψη σχετικά με τον χωρισμό της Khloe Kardashian από τον Tristan Thompson και το σκάνδαλο της απιστίας, τα πράγματα άρχισαν κάπως να ηρεμούν και όλα να μπαίνουν και πάλι στη θέση τους. Ο Tristan βρήκε καινούργια σύντροφο, η Khloe συνεχίζει τη ζωή της και η Jordyn περιμένει τη συγχώρεση της Kylie Jenner.

Η Khloe επιπλέον φαίνεται να έχει επιστρέψει και πάλι στην καθημερινότητα της και αυτό φαίνεται από τα απανωτά stories, αλλά και Instagram posts που κάνει τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο παρατηρήσαμε πως η reality star απενεργοποίησε τα σχόλια της στο Instagram και αυτό συνέβη μόνο για έναν λόγο. Πριν από μερικές ημέρες ανέβασε δύο φωτογραφίες της, με ένα πολύ sexy outfit, τις οποίες μάλλον τις είχε επεξεργαστεί λίγο περισσότερο απ’ όσο έπρεπε.

Συγκεκριμένα οι fans της θεώρησαν πως έκανε τόσο photoshop στα πόδια και το κεφάλι της, που φαινόταν τελείως δυσανάλογα με την υπόλοιπη φωτό και το τελικό συνολικό αποτέλεσμα. Επομένως από το να κάθεται και να απαντάει ξεχωριστά σε σχόλια ή να δέχεται την αρνητική κριτική των ακολούθων της, αποφάσισε να τα απενεργοποιήσει. Εσύ τι λες; Πιστεύεις πως έχουν δίκιο οι fans της;

Δες τις φωτογραφίες της παρακάτω.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr