Η Angelina Jolie παντρεύεται για τέταρτη φορά;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Angelina Jolie παντρεύεται για τέταρτη φορά;

Ο γάμος στο Παρίσι και ο δισεκατομμυριούχος φίλος της

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τον χωρισμό της Angelina Jolie και του Brad Pitt και πλέον οι δύο stars βρίσκονται μια ανάσα από την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους. Πλέον, τα έχουν σχεδόν βρει και με το θέμα της κηδεμονίας των παιδιών και ο καθένας είναι και πάλι ελεύθερος να φτιάξει τη ζωή του.

Και ενώ είχαμε ήδη μάθει για τη σχέση του Brad Pitt με τη Charlize Theron, κάτι που μας φαινόταν και λογικό, έρχεται ένα νέο δημοσίευμα, που θέλει την Angelina Jolie με τον κρυφό δισεκατομμυριούχο Βρετανό σύντροφό της. Το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Life&Style θέλει την ηθοποιό να κάνει γάμο δισεκατομμυρίων στο Παρίσι και τον Brad Pitt να είναι έξαλλος, που το έμαθε από την κόρη του Shiloh και όχι από την ίδια.

Το περιοδικό αναφέρει επίσης πως ο σύντροφος της μητέρας τους, ζήτησε την άδεια για να την παντρευτεί και από τα έξι της παιδιά, τα οποία φαίνεται να του έχουν δώσει το «ok». Το Gossip Cop ωστόσο έρχεται να διαψεύσει το δημοσίευμα αυτό, το οποίο αναφέρει πως είναι 100% αναληθές. Τι ισχύει όμως στην πραγματικότητα θα το μάθουμε σύντομα.