Το γεγονός που πρόδωσε την ημερομηνία της γέννας της Meghan Markle

Το γεγονός που πρόδωσε την ημερομηνία της γέννας της Meghan Markle

Τι θα γίνει αυτόν τον μήνα;

Η ημέρα που η Meghan Markle θα γεννήσει το πρώτο της παιδί και νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας πλησιάζει όσο πάμε και περισσότερο. Μπορεί να μην έχει ειπωθεί κάτι επίσημα από το Παλάτι, όμως, η κοιλίτσα της μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και, με βάση το ότι τον Φεβρουάριο αποκαλύφθηκε ότι ήταν επτά μηνών έγκυος, υπολογίζαμε ότι η γέννα θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο.

Παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη, η Δούκισσα του Sussex δεν έχει αφήσει λεπτό τις επαγγελματικές – βασιλικές της υποχρεώσεις, ταξιδεύει κι εμφανίζεται συνεχώς σε προγραμματισμένα events του Παλατιού. Ακόμη και μετά το baby shower στη Νέα Υόρκη, η Meghan επέστρεψε στο Λονδίνο και στη συνέχεια έφυγε ξανά για Μαρόκο.

Σύμφωνα με το Αμερικάνικο People, όμως, στα τέλη του μήνα η Δούκισσα κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει την άδεια μητρότητας για τον ερχομό του παιδιού της και θα σταματήσει για κάποιο διάστημα τις βασιλικές της υποχρεώσεις. Μπορεί, λοιπόν, η πολυσυζητημένη γέννα να συμβεί πιο σύντομα από αυτό που πιστεύουν όλοι.

Μάλιστα, ο πρίγκιπας Harry αναμένεται επίσης να κάνει κάτι ανάλογο με τη σύζυγό του, παίρνοντας άδεια μερικών εβδομάδων.

Στην Αγγλία, να σου πούμε, ότι για τις μητέρες είναι υποχρεωτική η άδεια μητρότητας τουλάχιστον δύο εβδομάδων, ενώ υπάρχει και άδεια πατρότητας μίας έως δύο εβδομάδων.

DPG Network