Το καυτό μίνι της Meghan Markle στον 8ο μήνα έγινε viral και έκανε το Internet να αναρωτιέται

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το καυτό μίνι της Meghan Markle στον 8ο μήνα έγινε viral και έκανε το Internet να αναρωτιέται

Ήταν όμως υπέροχη

Περίπου ενάμισης μήνας απομένει μέχρι τη στιγμή που η Meghan Markle θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον πρίγκιπα Harry. Μπορεί οι μέχρι τώρα πληροφορίες να τη θέλουν να περιμένει αγοράκι, όμως μόνο όταν γεννήσει θα μάθουμε πραγματικά το φύλο του μωρού. Μέχρι τότε η δούκισσα του Sussex συνεχίζει τις εμφανίσεις της, με την τελευταία της (aka στη γιορτή της γυναίκας) να γίνεται viral.

Και θα μας πεις για ποιον ακριβώς λόγο συνέβη αυτό; Και θα σου εξηγήσουμε. Παρά το γεγονός πως ήταν όπως πάντα πανέμορφη και κομψή, η Meghan φορούσε ένα φόρεμα με ένα print, το οποίο προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, αφού κανένας δεν μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς είναι.

Σε αποχρώσεις του άσπρου και του μαύρου, συνδυασμένο με μαύρο blazer και τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν χαμηλό κότσο, το look της έδειχνε υπέροχο, ωστόσο το φόρεμα έμοιαζε σα να μας δημιουργούσε κάποιου είδους παραίσθηση. Και όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στον κόσμο του διαδικτύου, πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν τι στο καλό σχέδιο είναι αυτό.

Ωστόσο επειδή αρκετοί το έψαξαν, έμαθαν πως το print αυτό που φορούσε η Meghan ονομάζεται «swirl». Και πάλι δεν μας λέει κάτι, εμείς θα συμφωνούσαμε σε κάποια από τις απαντήσεις των χρηστών του διαδικτύου. Τα πιο αστεία που ειπώθηκαν ήταν: τσαγιέρες, ουρά αλεπούς, σε κάποιον θύμισε το cartoon Sonic, ενώ άλλος ανέφερε πως ήταν απλά ένα αφηρημένο αποτύπωμα.

Παρ’ όλα τα σχόλια ωστόσο, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η δούκισσα του Sussex για μία ακόμη φορά ήταν η κομψότατη. Και ας μην καταλάβαμε τι είναι αυτό το σχέδιο τελικά. Εμείς θα κρατήσουμε της τσαγιέρες που μας άρεσαν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr